Η γενική συνέλευση που θα κρίνει την τύχη της πανελλήνιας ένωσης χειριστών ΣΜηΕΑ

syneleufsi smiea

Πιστέψαμε σε ένα όραμα με αρχές και αξίες, χωρίς διενέξεις που δεν οδηγούν πουθενά.  Με μεράκι και αφοσίωση δημιουργήσαμε έναν Σύλλογο για να αγγαλιάσει όλους τους Έλληνες Χειριστές ΣΜηεΑ.

Αυτή την Κυριακή Εγώ ο John Stathopoulos​ o Dimitris Gkyrtis​ και ο νομικός μας σύμβουλος και μέλος της Ένωσης Panos Giannissis​, θα είμαστε εκεί, γιατί ακόμα πιστεύουμε ότι ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά!!! Eσύ φίλε & μέλος του συλλόγου μας θα είσαι κοντά μας να προτείνεις λύσεις, να πάρεις την σκυτάλη και να ρίξεις πλάτη στα προβλήματα του κλάδου μας, είτε ερασιτέχνης είτε επαγγελματίας;

Ελπίζουμε αυτή η υπέροχη αίθουσα στο Υπουργείο Μεταφορών που θα μας φιλοξενήσει για τελευταία φορά, να γεμίσει με όλους μας. Πρέπει να αφήσουμε πίσω τις όποιες αντιπαραθέσεις και λάθη που γίνανε στο παρελθόν και να χαράξουμε μια νέα αρχή για το καλό των ΣΜιεΑ στην Ελλάδα...  Σας περιμένουμε την Κυριακή στις 8 του μηνός και ώρα 11 π.μ. στο (Υπ. Μεταφορών και Επικοινωνιών στο Αμφιθέατρο), όπου απαιτείται η παρουσία σας για μια ολοκληρωμένη Γενική Συνέλευση.

Σημείωση:

Εκ μέρους της Προσωρινής Διοίκησης ( Δ.Γκυρτής & Γ.Σταθόπουλος ) σας γνωρίζουμε ότι την ημέρα της Συνέλευσης 08/10/2017 , για τα ήδη εγγεγραμμένα μέλη που δεν είναι οικονομικά τακτοποιημένα θα υπάρξει δυνατότητα να καταβάλουν την ωφειλή τους ( 30 € ) , ούτως ώστε να μπορούν να λάβουν μέρος στη Συνέλευση. Επίσης θα είναι δυνατή και η εγγραφή νέων μελών ( καταβάλλοντας το ποσό των 30 € - εγγραφή και συνδρομή τρέχοντος έτους ) για την συμμετοχή τους στη Συνέλευση της 08/10/2017.

Εμείς θα είμαστε, εσύ;

google maps link: https://goo.gl/maps/5HNVpyaHhnt

Instagram Photos


Copyright © 2016 idrones All Rights Reserved.

Με την περιήγησή σας στο idrones.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.