Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου οι εκλογές της Πανελλήνιας Ένωσης Χειριστών Συστημάτων μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών

panellinia enosi xeiriston

Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της «Πανελλήνιας Ένωσης Χειριστών Συστημάτων μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών» σας ανακοινώνει ότι  οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέας Ελεγκτικής επιτροπής καθώς και η Γενική Συνέλευση των μελών της θα γίνουν την Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 10:30 π.μ. στο χώρο του Αμφιθεάτρου του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών, οδός Αναστάσεως αρ. 2 & Τσιγάντε Χολαργός. (στάση “Εθνικής Άμυνας” Μετρό).

 Θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

 1.   Απολογισμός και απαλλαγή απερχόμενης Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής.
 2. Εκλογή διμελούς Εφορευτικής Επιτροπής για την διενέργεια αυθημερόν αρχαιρεσιών ανάδειξης Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής.
 3. Διεξαγωγή Αρχαιρεσιών ανάδειξης Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής. Για να προχωρήσουμε σε αρχαιρεσίες θα πρέπει να έχει επιτευχθεί απαρτία από το 1/3 των εγγεγραμμένων μελών . 

Η ψηφοφορία θα ξεκινήσει αμέσως μετά το πέρας της συζήτησης των θεμάτων της ημερησίας διατάξεως και θα ολοκληρωθεί στις 15:00 μ.μ. Θα ακολουθήσει η καταμέτρηση των ψήφων.

Δικαίωμα συμμετοχής στην Γενική Συνέλευση και στην ψηφοφορία θα έχουν μόνο τα εγγεγραμμένα και οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη του Σωματείου.

Για τα μη εγγεγραμμένα μέλη υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής τους στην Γενική Συνέλευση αλλά και στην εκλογική διαδικασία αφού εγγραφούν είτε μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας https://form.jotformeu.com/70921702360347 είτε με επιτόπου εγγραφή την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης .

Επισημαίνεται ότι: 

Οι υποψήφιοι για το Δ.Σ.  είναι αναγεγραμμένοι στο επισυναπτόμενο παρακάτω ψηφοδέλτιο. 

Οι υποψήφιοι για την Ελεγκτική Επιτροπή  είναι αναγεγραμμένοι σε δεύτερο επισυναπτόμενο διαφορετικό ψηφοδέλτιο. 

Τα μέλη θα ψηφίζουν τους υποψηφίους της επιλογής τους βάζοντας σταυρό δίπλα από το όνομα του κάθε ενός, από μηδέν (0) έως πέντε (5) σταυρούς για το Δ.Σ. και από μηδέν (0) μέχρι δύο (2) σταυρούς για την Ελεγκτική Επιτροπή.

Η συμμετοχή στην Γενική Συνέλευση και στην ψηφοφορία δύναται να γίνει:

1) Επιστολικά, με την ακριβή διαδικασία να περιγράφεται παρακάτω 

2) Αυτοπροσώπως έχοντας μαζί τους την κάρτα μέλους και την αστυνομική τους ταυτότητα. 

Η διαδικασία επιστολικής ψήφου για τα μέλη εκτός Αθηνών (έδρα του Σωματείου) θα γίνει ως εξής:

 1.     Τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη που επιθυμούν να ψηφίσουν εξ αποστάσεως θα ενημερώνουν σχετικά την Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή, μέσω του Νομικού Συμβούλου του Σωματείου, κ. Παναγιώτη Γιαννίση (6945716180 – Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).
 2.     Θα εκτυπώνουν σε λευκή σελίδα Α4 το ψηφοδέλτιο, το οποίο βρίσκεται συνημμένο και θα είναι αναρτημένο στο διαδίκτυο (https://www.hellasdrone.gr/ekloges) και σε κάθε περίπτωση θα μπορεί να τους αποσταλεί με email εφόσον το ζητήσουν.
 3.     Θα συμπληρώνουν τους σταυρούς της προτίμησης τους με μαύρο ή μπλε στυλό (όχι ηλεκτρονικά) μέχρι 5 για Δ.Σ. και μέχρι 2 για Ελεγκτική Επιτροπή.
 4.     Θα εσωκλείουν το ψηφοδέλτιο σε λευκό φάκελο και θα τον κλείνουν.
 5.     Θα υπογράφουν επιστολή στην οποία θα αναφέρονται τα στοιχεία τους (όνομα, επώνυμο, πατρώνυμο, αριθμός Ταυτότητας και αριθμός Μητρώου μέλους) και η φράση «Δια της παρούσης ασκώ το δικαίωμα ψήφου μου στις αρχαιρεσίες της 10ης Δεκεμβρίου 2017 του Σωματείου ΠΕΧΜΕΑ» ή άλλη παρεμφερής φράση (βρείτε επισυναπτόμενο).
 6.     Θα την υπογράφουν βεβαιώνοντας το γνήσιο της υπογραφής τους σε ΚΕΠ ή Αστυνομικό Τμήμα.
 7.     Τέλος, θα εσωκλείουν σε δεύτερο φάκελο (α) τον κλειστό φάκελο που θα περιέχει το ψηφοδέλτιο και (β) την πιο πάνω επιστολή.
 8.     Θα αποστέλλουν τον φάκελο με συστημένη επιστολή μέχρι και τρεις ημέρες πριν τις αρχαιρεσίες (μέχρι 07/12/2017 – σφραγίδα αποστολής) προς τον Νομικό Σύμβουλο του Σωματείου στην διεύθυνση:

Δικηγορική Εταιρεία Γιαννίσης και Συνεργάτες

Υπ’ όψιν κ. Παναγιώτη Γιαννίση

Πέτρου Καλλιγά 44, Αθήνα

ΤΚ 11474

Προτείνεται να χρησιμοποιηθεί courier, καθώς το απλό ταχυδρομείο ενδέχεται να καθυστερήσει στην παράδοση. Επισημαίνεται ότι επιστολές που θα παραληφθούν μετά την διενέργεια των εκλογών δεν θα ληφθούν υπόψη ακόμη και αν έχουν εμπρόθεσμη σφραγίδα αποστολής.

Κατά την ημέρα των αρχαιρεσιών, ο Νομικός Σύμβουλος θα καταθέσει στην Εφορευτική Επιτροπή το σύνολο των παραληφθέντων φακέλων. Η Εφορευτική Επιτροπή θα ανοίγει τον φάκελο, θα βεβαιώνει τον αποστολέα από το βιβλίο μελών του Σωματείου και θα ρίπτει τον κλειστό φάκελο του ψηφοδελτίου στην κάλπη όπου θα ψηφίζουν και τα παριστάμενα αυτοπροσώπως μέλη. Τα μέλη που θα ψηφίσουν εξ αποστάσεως θα μπορούν να βεβαιωθούν ότι η ψήφος τους καταμετρήθηκε από το Πρωτόκολλο Ψηφοφορίας Μελών. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση επί της διαδικασίας μπορείτε να απευθύνεστε στον κ. Παναγιώτη Γιαννίση (6945716180).

Ευελπιστούμε στην μαζική συμμετοχή των μελών στην εκλογική διαδικασία του Σωματείου μας.

Ενημερώνουμε τα μέλη μας, σχετικά με την Γενική Συνέλευση της 10ης Δεκεμβρίου 2017, ότι ανεξαρτήτως της επιστολικής ψήφου και καθώς είναι σημαντικό να υπάρξει απαρτία (1/3 των μελών ήτοι 60 άτομα) της Γ.Σ., υπάρχει η δυνατότητα εκπροσώπησής σας, είτε από άλλο μέλος του Σωματείου εφοδιασμένο με εξουσιοδότηση με γνήσιο της υπογραφής από ΚΕΠ ή Αστυνομία, είτε από τον δικηγόρο του Σωματείου στον οποίο μπορείτε επίσης να κάνετε εξουσιοδότηση( (βρείτε επισυναπτόμενη) με γνήσιο της υπογραφής από ΚΕΠ ή Αστυνομία και να την στείλετε στο email του (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.). 

Διευκρινίζεται ότι η εκπροσώπησή σας αυτή δεν συνδέεται με την επιστολική ψήφο. Δηλαδή μέλος εκτός Αθηνών που κάνει εξουσιοδότηση και δεν στείλει επιστολική ψήφο, θα θεωρείται παρών στην Γ.Σ., αλλά δεν θα ψηφίσει. Αντίθετα, μέλος εκτός Αθηνών που στείλει επιστολική ψήφο και όχι εξουσιοδότηση, θα θεωρηθεί απών από την Γ.Σ., αλλά η ψήφος του θα καταμετρηθεί κανονικά.

Καθώς είναι σημαντική η επίτευξη απαρτίας, σας παρακαλούμε όπως τακτοποιήσετε το θέμα της εκπροσώπησής σας, σε περίπτωση που δεν μπορείτε να παρευρεθείτε αυτοπροσώπως.

Επίσης, για διευκόλυνση όσων ψηφίσουν εξ αποστάσεως σας στέλνουμε συνημμένη την συνοδευτική επιστολή της ψήφου που θα πρέπει να υπογράψετε με γνήσιο υπογραφής και να βάλετε στον εξωτερικό φάκελο που θα περιλαμβάνει και τον φάκελο του ψηφοδελτίου. 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η Εξουσιοδότηση για την εκπροσώπηση στην Γενική Συνέλευση δεν πρέπει να μπει στον ίδιο φάκελο με την ψήφο σας. Την Εξουσιοδότηση μπορείτε να την στείλετε με email.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μπορείτε να απευθύνεστε στον κ. Παναγιώτη Γιαννίση (6945716180).

Με τιμή,

Η Προσωρινά Διοικούσα Επιτροπή.

Παρακαλούνται όλα τα μέλη για την παρουσία τους στην  Γενική Συνέλευση της 10ης Δεκεμβρίου 2017

Instagram Photos


Copyright © 2016 idrones All Rights Reserved.

Με την περιήγησή σας στο idrones.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.