Δείτε από ψηλά την παρ' ολίγον "Μέκκα της Μόδας", του Λάκη Γαβαλά

gavalas spiti

Φίλοι και ανταγωνιστές αναγνωρίζουν στον επιχειρηματία Λάκη Γαβαλά την ευρηματικότητα, την προσήλωση στην ποιότητα, αλλά και την ακλόνητη επιλογή του για ελληνικά υφάσματα και πρώτες ύλες στις σειρές ρούχων που έφεραν την υπογραφή του, έστω και αν του κόστιζαν περισσότερα χρήματα από το να ράψει σε Βαλκανικές χώρες.

Το 2010 όμως ξεκίνησαν τα προβλήματα. Ο Λάκης Γαβαλάς, ως γνωστόν, φυλακίστηκε και το τότε νεόδμητο αρχιτεκτονικό μεγαθήριο του, που ξεπερνά ακόμα και στης μέρες μας τα στενά Ελληνικά δεδομένα στην Κάντζα σφραγίστηκε.

Ένα κτίριο περίπου 20.000 τ.μ., που προοριζόταν να γίνει η Μέκκα της Ελληνικής και όχι μόνο fashion showbiz στέγαζε στις πολύ σύγχρονες εγκαταστάσεις του μεγάλο αριθμό υπαλλήλων, οι οποίοι εργάζονταν στις καλύτερες συνθήκες και με αρκετά καλά χρήματα.

Σήμερα, τίποτε δεν θυμίζει τις καλές μέρες, με τα χαμόγελα και τις φωνές που ακούγονταν καθημερινά. Πλέον, το κτίριο είναι μουντό, σκοτεινό, με αντικείμενα που θυμίζουν την εποχή της άνθησης της επιχείρησης την εποχή που όπως λέγεται έδεναν τα σκυλιά με τα λουκάνικα.

Οι χώροι

Η αξία του υπερβαίνει τα 32.000.000 ευρώ, με βάση τις εκτιμήσεις Διεθνών Οίκων. Τεράστια γραφεία, κουζίνα, αίθουσες για ψυχαναλυτές, ιατρείο και πολλά ακόμα είναι όλα όσα περιλαμβάνει το επιβλητικό γκρι κτίριο, για το οποίο ο Λάκης Γαβαλάς έχει να πει πολλά, μιας και ήταν μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις του. «Δεν ξέρω αν τελικά έκανα καλά που χωρίς κανένα πολιτικό δόγμα έφτιαξα έναν χώρο που μόνο κάποιος που έχει στα εσώψυχά του κάτι από κομμουνισμό ή αριστερή φιλοσοφία θα μπορούσε να κάνει. Αν και ήδη είχα ένα κτίριο στην Κηφισίας, με πολύ καλή πελατεία, ουσιαστικά το έκανα για να φιλοξενήσω 300 άτομα προσωπικό. Θέλησα να κάνω ένα άνοιγμα βασιζόμενος στα όσα μας υπόσχονταν οι τότε κυβερνήσεις...», εξομολογείται ο ίδιος.

Δείτε το κτίριο από ψηλά όπως το κατέγραψε το drone της ομάδας UP DRONES:

Πηγή: Lifo

Instagram Photos


Copyright © 2016 idrones All Rights Reserved.

Με την περιήγησή σας στο idrones.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.