Διαφημιστείτε στο iDrones.gr

somateiodrones

Νέα δυναμική στον χώρο των drones έρχεται να δώσει η Έγκριση από το Ειρηνοδικείο Αθηνών του καταστατικού του Πανελλήνιου Σωματείου Χειριστών Μη Επανδρωμένων
Αεροσκαφών (ΠΕΧΜΕΑ). Το σωματείο ιδρύθηκε από την ανάγκη των χειριστών να εκπροσωπηθούν από έναν φορέα ο οποίος να υπερασπίζεται τα δικαιώματά τους και να
καλύπτει τις ανάγκες τους σε ζητήματα που εμπλέκονται και δημόσιοι φορείς.

ypakanonismos

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ανακοινώνει ότι δημοσιεύθηκε ο Κανονισμός που ρυθμίζει τις διαδικασίες αδειοδότησης Εκπαιδευτικών Κέντρων και χειριστών ΣμηΕΑ ( γνωστά ως drones) (ΦΕΚ/Β/4527/30-12-2016). Ο νέος Κανονισμός στοχεύει να ρυθμίσει περαιτέρω, κατ΄ εφαρμογή του Κανονισμού του πλαισίου πτήσεων ΣμηΕΑ (ΦΕΚ/Β/3152/30-9-2016), την ευρεία χρήση των ΣμηΕΑ στη χώρα μας προκειμένου να εξασφαλίσει ένα υψηλό επίπεδο ασφαλείας πτήσεων, λαμβάνοντας υπόψη ότι αυξάνεται ραγδαία η χρήση των ΣμηΕΑ για επαγγελματικούς σκοπούς.

droneexpo

Η εφαρμογή τεχνολογιών UAV’s σε υπάρχουσες βιομηχανικές, κατασκευαστικές & άλλες παραγωγικές λειτουργίες, επιτρέπει στις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν νέα επιχειρηματικά και λειτουργικά πρότυπα. Κάθε κλάδος έχει διαφορετικές ανάγκες και συνεπώς χρειάζεται διαφορετικές λύσεις με κινητήρια δύναμη την τεχνολογία των UAV. Η παγκόσμια αγορά των UAV σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες (PWC), θα ξεπεράσει τα $127 δις. για εμπορικές εφαρμογές στο προσεχές μέλλον.

dronexeiristis2

Σε ισχύ εχει τεθεί απο 1-1-2017 ο κανονισμός της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας για τα συστήματα μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών - ΣμηΕΑ τα γνωστά μας drones . Δείτε παρακάτω ποιές είναι οι απαιτήσεις του ΦΕΚ Αριθμ.Δ/ΥΠΑ/21860/1422 για τους ερασιτέχνες χειριστές drone με βάρος μέχρι 4 κιλά (Ανοιχτή κατηγορία).

mavropetridiagonismosexo

Μια τεράστια διεθνή επιτυχία σημείωσε η ελληνική φωτογραφική ομάδα Hyperfocal, της οποίας η φωτογραφία που απεικονίζει την αρχαία βυθισμένη πολιτεία του Παυλοπετρίου διακρίθηκε ως η δημοφιλέστερη σε διεθνή διαγωνισμό αεροφωτογραφίας!

Σελίδα 1 από 6

Copyright © 2016 idrones All Rights Reserved.