Διαφημιστείτε στο iDrones.gr

Διεθνής διάκριση για την ελληνική ομάδα Hyperfocal, με εκπληκτική φωτογραφία της βυθισμένης πολιτείας του Παυλοπετρίου

mavropetridiagonismosexo

Μια τεράστια διεθνή επιτυχία σημείωσε η ελληνική φωτογραφική ομάδα Hyperfocal, της οποίας η φωτογραφία που απεικονίζει την αρχαία βυθισμένη πολιτεία του Παυλοπετρίου διακρίθηκε ως η δημοφιλέστερη σε διεθνή διαγωνισμό αεροφωτογραφίας!

Πρόκειται για τον διαγωνισμό της DJI, της εταιρίας που κατασκευάζει τα γνωστά drone Phantom και Inspire, στον οποίο συμμετείχαν περίπου 2.700 αεροφωτογραφίες από όλο τον κόσμο, και διήρκεσε από τις 26/10/2016 έως τις 30/12/2016.

Η φωτογραφία που απεικονίζει την κάτοψη της περιοχής που βρίσκεται η αρχαία βυθισμένη πολιτεία του Παυλοπετρίου ήρθε πρώτη σε δημοφιλία, μαζεύοντας τον μεγαλύτερο αριθμό Likes κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού.

diagonismosmavropetrimesa

Δείτε τις 10 δημοφιλέστερες φωτογραφίες του διαγωνισμού εδώ.

Η φωτογραφική ομάδα Hyperfocal ανήκει στους Νίκο Πανάγο και τη σύζυγό του Ευγενία Νικηφόρου και δραστηριοποιείται κυρίως στον Νομό Λακωνίας. Αναλαμβάνει φωτογραφίσεις και βιντεοσκοπήσεις (με επίγεια και εναέρια μέσα) γάμων και βαπτίσεων, προϊόντων, καθώς και δημιουργία διαφημιστικών, ενώ όπως αναφέρουν στο idrones.gr, "μεγάλη μας αγάπη είναι η φωτογραφία τοπίου, μέσω της οποίας αποτυπώνουμε τη φυσική ομορφιά της περιοχής".

Μάθετε περισσότερα για τη Hyperfocal εδώ.

Copyright © 2016 idrones All Rights Reserved.