Διαφημιστείτε στο iDrones.gr

ueghfeoughwuighueiwghw
Δείτε το ιδιαίτερο και σπάνιο βίντεο με το, διάσημο πλέον, αρκουδάκι που εθεάθη στην παγωμένη λίμνη της Καστοριάς! Η βιντεοσκόπηση έγινε μέσω drone με την έγκριση και την επίβλεψη της Ομάδας Άμεσης Επέμβασης για ερευνητικούς σκοπούς (Drones studio Trasias kastoria).

vytinadimitsana

Ο αεροκινηματογραφιστής "Skyeye" Τάκης Γιαννέτος βρέθηκε στην Ορεινή Αρκαδία και τράβηξε ένα καταπληκτικό βίντεο, που αναδεικνύει την ομορφιά των δύο σημαντικότερων χωριών της, της Βυτίνας και της Δημητσάνας!

Αν δεν έχετε πάει ποτέ και δείτε το βίντεο, θα συμφωνήσετε με τον χαρακτηρισμό μας...

volissosxiou

Ο αεροκινηματογραφιστης Παναγιώτης Τζανετής και το Chios Aerial WORX δημιούργησαν ένα εκπληκτικό βίντεο που αναδεικνύει ένα από τα ωραιότερα χωριά της Χίου, τη Βολισσό. Η Βολισσός είναι το μεγαλύτερο χωριό της βορειοδυτικής Χίου, σε οδική απόσταση 42 χιλιομέτρων από την πόλη της Χίου.

alykeskos

Ο επαγγελματίας φωτογράφος και αεροκινηματογραφιστής Μιχάλης Πατακός γύρισε ένα ολοκληρωμένο βίντεο για τις Αλυκές της Κω, με πλάνα απο όλες τις εποχές του χρόνου, απεικονίζοντας έτσι όλες τις εκφάνσεις της ομορφιάς της φύσης, που δεν σταματά να μας εκπλήσσει... ποτέ!

Απολαύστε το "Salt Lake":

Οι Αλυκές της Κω

Χώρος παραγωγής μαγειρικού αλατιού έως το 1989, μεταξύ των οικισμών Τιγκάκι και Μαρμάρι, οι Αλυκές αποτελούν μια μόνιμη λιμνοθάλασσα αλμυρού και υφάλμυρου νερού. Στα 930 στρέμματα που καλύπτει φιλοξενούνται πλήθη αποδημητικών πτηνών αλλά και πολλά είδη πανίδας και χλωρίδας της περιοχής. Το ιδιαίτερης ομορφιάς τοπίο της Αλυκής συμπληρώνουν τα φλαμίνγκος και οι ερωδιοί που συναντώνται εδώ ανάμεσα σε νεροχελώνες και νερόφιδα.

Aποτελεί δε κατά χρονικά διαστήματα ενδιάμεσο σταθμό πρόσκαιρης παραμονής μεταναστευτικών πουλιών.

Η Αλυκή εντάχθηκε στις προστατευόμενες περιοχές του δικτύου Natura 2000 για την προστασία που παρέχει στα μεταναστευτικά πουλιά αλλά και για την ομορφιά του τοπίου, ιδιαίτερη σε όλα τα Δωδεκάνησα.ωΤα φλαμίνγκο είναι συχνός επισκέπτης της Αλυκής ειδικά κατα την χειμερινή περίοδο (τέλος Φθινοπώρου ως την αρχή της Άνοιξης). Ο αριθμός των πουλιών και η περίοδος παραμονής τους είναι συνδεδεμένες με τις καιρικές συνθήκες και την στάθμη του νερού στην λίμνη.

thjiortihjrtihjortihjortihj

(Πληροφορίες: kos4all.com)

Σελίδα 1 από 8

Copyright © 2016 idrones All Rights Reserved.