Διαφημιστείτε στο iDrones.gr

europeandronefilmfestival

Η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή εκδήλωση για τα drones έρχεται σε έναν μήνα! Πρόκειται για το Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Ταινίας που έχει γυριστεί από drone, και θα πραγματοποιηθεί στις 21-23 Μαρτίου στη Βαρκελώνη της Ισπανίας! Οι ταινίες που στέλνουν οι αεροκινηματογραφιστές θα κριθούν από την ομάδα των ειδικών και φυσικά προβλέπονται μεγάλα βραβεία!

xartinodrone

Ένα νέο drone από χαρτί και λίγη από την σύγχρονη τεχνολογία θα μπορούσαν να ενισχύσουν τις ανθρωπιστικές οργανώσεις με ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για τις καταστροφές. Το χάρτινο drone χρηματοδοτείται με επιχορήγηση της DARPA και κατασκευάζεται από την Otherlab, μια εταιρεία για αεροδυναμικές έρευνες που έχει έδρα το San Francisco.

isismosul

Ένα νέο βίντεο-προπαγάνδα έδωσε στη δημοσιότητα το Ισλαμικό Χαλιφάτο, το οποίο δείχνει για πρώτη φορά μη επανδρωμένο αεροσκάφος (drone) εξοπλισμένο με βόμβες να πετά πάνω από τη Μοσούλη στο Ιράκ. Όπως αναφέρει η «Daily Mail», η οργάνωση Ισλαμικό Χαλιφάτο παρουσίασε μέσω του βίντεο το νέο της θανατηφόρο τηλεκατευθυνόμενο όπλο να πραγματοποιεί ρίψεις εναντίον των ιρακινών δυνάμεων ασφαλείας.

globalregulation
 
Η νομοθεσία που διέπει τη χρήση, τη λειτουργία αλλά και τη μεταφορά των μη επανδρωμένων πτητικών μέσων βρίσκεται υπό διαμόρφωση ακόμα σε αρκετές χώρες, ενώ οι σχετικοί κανονισμοί ορίστηκαν πρόσφατα για την Ελλάδα από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

pentagonminidrones

Ο πόλεμος αλλάζει μορφή αναλόγως των εξελίξεων της τεχνολογίας. Η καθιέρωση των μη επανδρωμένων πτητικών μέσων δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστες τις εξελίξεις, καθώς προσφέρουν τεράστιες επιχειρησιακές δυνατότητες στους χειριστές τους για χτυπήματα από απόσταση και μάλιστα χωρίς... τον φόβο της απώλειας ζωών (πάντα από την πλευρά των χειριστών...).

Σελίδα 1 από 4

Copyright © 2016 idrones All Rights Reserved.