Διαφημιστείτε στο iDrones.gr

Οι 20 καλύτερες φωτογραφίες από drone για το 2016

dronecontest2016

Το Dronestagram δημιούργησε ένα βίντεο με τις 20 καλύτερες φωτογραφίες από drone, για το 2016.

Απολαύστε τις:

Επίσης το καλοκαίρι που μας πέρασε ανακοινώθηκαν οι νικητές του 3ου Διεθνούς Διαγωνισμού Φωτογραφίας με λήψεις από drone (International Drone Photography Contest). Κριτική επιτροπή ήταν οι Patrick Witty (National Geographic Director Deputy) και Emanuela Ascoli (Photo editor of National Geographic France and Dronestagram).

Συνολικά στις τρεις κατηγορίες του διαγωνισμού συμμετείχαν πάνω από 6.000 εικόνες.

Στην κατηγορία Travel (Ταξίδια), νικητής είναι ο fcattuto, με μία εναέρια λήψη της Βασιλικής του Αγίου Φραγκίσκου της Ασίζης, στην Ιταλία. Η λήψη έγινε με DJI Phantom 3.

fcattuto

Στη δεύτερη θέση έχουμε τον Todd Kennedy με ένα καραβάνι από καμήλες το ηλιοβασίλεμα κοντά στη πόλη Μπρούμ της Αυστραλίας. Η λήψη έγινε με DJI Phantom 3.

Todd Kennedy

Τρίτη θέση για τον Karolis Janulis με μία λήψη από μία οργανωμένη παραλία (playa de Amadores) στα Γκραν Κανάρια. Η λήψη έγινε με DJI Phantom 2 vision.

Karolis Janulis

Στην κατηγορία Sports Adventure (σπορ, περιπέτεια) νικητής είναι ο Maxseigal με τη λήψη ενός αναρριχητή στη πόλη Moab των Η.Π.Α. Η λήψη έγινε με DJI Phantom 2 και GoPro HERO4 Black.

maxseigal

Η δεύτερη θέση ανήκει στον losmanesdeldrone με μία λήψη από πισίνα και την προετοιμασία νεαρών κολυμβητών, στη Κολομβία. Η λήψη έγινε με DJI Phantom 3.

losmanesdeldrone

Τρίτη θέση για τον High Angle Shot με τη λήψη από ψηλά του σκιέρ Jason Bilek στην Αλάσκα. Η λήψη έγινε με DJI Phantom 2 και GoPro HERO4 Black.

High Angle Shot

Στην κατηγορία Nature Wildlife (φύση, άγρια ζωή), νικητής ήταν ο Mbernholdt με μία λήψη σε ένα δάσος στη Δανία. Η λήψη έγινε με DJI Phantom 3.

Mbernholdt

Τη δεύτερη θέση κατέκτησε ο Szabolcs Ignacz με μία λήψη από ένα κοπάδι πρόβατα στη Ρουμανία. Η λήψη έγινε με DJI Inspire 1.

Szabolcs Ignacz

Στην τρίτη θέση της κατηγορίας διακρίθηκε Jonathan Payet, με τη λήψη ενός ηφαιστείου στη νήσο Reunion, κοντά στη Μαγαδασκάρη. Η λήψη έγινε με DJI Inspire 1.

Jonathan Payet

Copyright © 2016 idrones All Rights Reserved.