Διαφημιστείτε στο iDrones.gr

dronebeeihfjeifjie

Στο μέλλον οι μέλισσες, καθώς θα πετάνε γύρω από τα λουλούδια, μπορεί να έχουν μια κάπως ασυνήθιστη παρέα: ρομπο-μέλισσες σε ρόλο επικονιαστών. Ιάπωνες ερευνητές δημιούργησαν το πρώτο μικροσκοπικό Σύστημα μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών (ΣμηΕΑ), όπως το ονομάζει η ελληνική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, πιο γνωστό διεθνώς ως drone, το οποίο πετάει από φυτό σε φυτό και βοηθά στην τεχνητή επικονίασή τους.

Το drone του Wechat

To WeChat είναι μια από τις πιο ευρέως χρησιμοποιούμενες πλατφόρμες chat στην Κίνα και προσφέρει πλέον στους χρήστες της τη δυνατότητα χρήσης ενός drone. To drone της WeChat ονομάζεται Ying drone και είναι πλήρως αναδιπλούμενο για να μπορεί να μεταφέρεται εύκολα.

djiinspire2

Το πολυαναμενόμενο DJI Inspire 2 έφτασε και προκαλεί ενθουσιασμό στους επαγγελματίες αεροκινηματογραφιστές που θέλουν το καλύτερο αποτέλεσμα στην πιο υψηλή ανάλυση!

Η πρώτη αποκλειστική παρουσίαση του GoPro Karma από το pttl.gr στη photokina 2016

Η GoPro ανακοίνωσε το πρώτο της drone, με την κάμερα που αλλάζει τα δεδομένα, την Karma! O Βάιος Βήτος, επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας, έγραψε τις πρώτες του εντυπώσεις, και δημιούργησε ένα βίντεο με το... "στολίδι" στα χέρια του.

Σελίδα 1 από 3

Copyright © 2016 idrones All Rights Reserved.