Διαφημιστείτε στο iDrones.gr

Ήρθε το Phantom 4 Pro της DJI, με δυνατότητα αποφυγής εμποδίων στον αέρα!

phantomproxexo

Η DJI παρουσίασε το νέο της drone στη σειρά Phantom, το DJI Phantom 4 Pro.

Ο κινέζικος κολοσσός φιλοδοξεί με το νέο αυτό μοντέλο να κυριαρχήσει στην αγορά των drones, εφοδιάζοντάς το με όλα τα σύγχρονα χαρακτηριστικά που καλύπτουν και τον πιο απαιτητικό χειριστή, καθώς και να βελτιώσει σε όλους τους τομείς σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα ή τον ανταγωνισμό. Κυριότερες και σίγουρα καλοδεχούμενες προσθήκες, είναι η οθόνη ελέγχου αφής και η δυνατότητα αποφυγής των εμποδίων κατά την πτήση.

Το νέο drone της σειράς Phantom αναβαθμίζει το  DJI Phantom 4 (που βγήκε στην αγορά τον Μάρτιο του 2016) στην έκδοση Pro και έχει μεγαλύτερο αισθητήρα από τα προηγούμενα μοντέλα και συγκεκριμένα τον αισθητήρα 1" CMOS, σε ανάλυση 20 megapixels με δυνατότητα λήψης videos σε ανάλυση H.264 4K στα 60fps, H.265 4K στα 30fps με 100Mbps και RAW φωτογραφιών των 14 megapixels με ταχύτητα 14 καρέ το δευτερόλεπτο και μηχανικό κλείστρο. O φακός έχει πεδίο λήψης στις 84°, 24 mm (σε φορμά 35mm), με μέγιστο διάφραγμα f/2.8 και το ISO φτάνει μέχρι τα 6.400 στο video και 12.800 στη λήψη φωτογραφιών.

DJI Phantom 4 Pro

Η αξιοπρόσεχτη καινοτομία έγκειται στο γεγονός ότι το νέο Phantom διαθέτει ειδικό σύστημα που του επιτρέπει να αποφεύγει αντικείμενα τα οποία βρίσκονται στη πορεία του, με την προσθήκη 5 αισθητήρων μπροστά - πίσω και στο πλάι, οι οποίοι μπορούν να δουν αντικείμενα σε πέντε κατευθύνσεις και να τα αποφύγουν σε τέσσερεις! Αυτό επιτυγχάνεται με τη λειτουργία TapFly. Η εμβέλειά του δε φτάνει τα 7 χιλιόμετρα και η αυτονομία της μπαταρίας τα 30 λεπτά.

Οι χειριστές θα ενθουσιαστούν και με την  ενσωματωμένη οθόνης αφής των 5.5" στο χειριστήριο ελέγχου, αλλά θα πρέπει να δώσουν 300 ευρώ επιπλέον για να την αποκτήσουν.

afi1

afi2

Το Phantom 4 Pro μας επιτρέπει επίσης τον εκ των προτέρων σχεδιασμό της πορείας του, με τη λειτουργία Draw, μέσω της οποία δίνουμε εντολή σταθερής πορείας και σταθερού ύψους, ώστε ο χειριστής να ασχολείται μόνο με την κάμερα αλλά και το «λοκάρισμά» της σε συγκεκριμένα αντικείμενα. Ενδιαφέρουσα είναι και η λειτουργία Gesture Mode, μέσω της οποίαςαναγνωρίζονται οι κινήσεις που κάνει ο χειριστής με τα χέρια του ώστε να μην παρεμποδίζεται το εύκολο «λοκάρισμα» σε αυτόν και οι λήψεις selfie, όσο και η Clock, με την οποία το drone πραγματοποιεί μια περιστροφή 360 μοιρών γύρω από το επιθυμητό αντικείμενο.

Κατά τα άλλα, διατηρούνται τα γνωστά χαρακτηριστικά του ενσωματωμένου GPS και της αυτόματης επιστροφής στο σημείο απογείωσης αν υπάρξει απώλεια ελέγχου, διαθέτει θύρα HDMI, δέχεται microSD κάρτα μνήμης, έχει μικρόφωνο και ηχείο και ενσωματωμένο WiFi.

Το DJI Phantom 4 Pro γίνεται δικό σας με 1.699 ευρώ και με επιπλέον 300 ευρώ αποκτάται και την οθόνη αφής.

Μάθετε περισσότερα και αποκτήστε το εδώ.

Δείτε τα βίντεο και γνωρίστε το νέο μοντέλο:

Copyright © 2016 idrones All Rights Reserved.