Ξέγνοιαστες, μαγευτικές διακοπές, στο Κανάλι Πρεβέζης! Δείτε το που και το γιατί…

Ξέγνοιαστες, μαγευτικές διακοπές, στο Κανάλι Πρεβέζης

Tο Hotel Kanali βρίσκεται στο Κανάλι Πρεβέζης, 12 χιλιόμετρα από το κέντρο της Πόλης της Πρέβεζας, πάνω στην εθνική οδό Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας, 16χλμ. από το αεροδρόμιο του Ακτίου και 200 μ. από την πεντακάθαρη θάλασσα του Ιονίου.

Το ξενοδοχείο διαθέτει εύκολη πρόσβαση στην Πόλη της Πρέβεζας όπως και τους αξιόλογους αρχαιολογικούς και ιστορικούς χώρους όπως αρχαία Νικόπολη, Κασσιώπη, Νεκρομαντείο του Αχέρωντα, Αρχαίο θέατρο Δωδώνης, Ζάλογγο, ενώ είναι χτισμένο μέσα σε ένα καταπράσινο κήπο στο παραδοσιακό Ηπειρώτικο στυλ.

Το Hotel Kanali έγινε για όλους αυτούς που θέλουν να περάσουν ήσυχες και ξέγνοιαστες διακοπές. Δείπνα κάτω από τα άστρα, πρωτόγνωρες γεύσεις από Ελληνική και Διεθνή κουζίνα.

Κανάλι Πρεβέζης

Μπροστά και σε απόσταση 200μ απλώνεται η πεντακάθαρη θάλασσα του Ιονίου που οι ακτές τις φτάνουν μέχρι την πόλη της Ηγουμενίτσας δίνοντας σας έτσι την δυνατότητα να επισκεφτείτε πολλές παραλίες μερικές από τις οποίες είναι: το Μονολίθι, του Καναλίου, της Καστροσυκιάς, της Λυγιάς, του Βράχου, της Πάργας και άλλες.

Κανάλι Πρεβέζης

Το ξενοδοχείο είναι χτισμένο μέσα σε ένα καταπράσινο κήπο στο παραδοσιακό Ηπειρώτικο στυλ. Τα 41 δωμάτια του ξενοδοχείου, διακοσμημένα έτσι ώστε να σας προσφέρουν μία ατμόσφαιρα ηρεμίας και γαλήνης, εγγυώνται την ευχάριστη διαμονή σας και την εξυπηρέτηση κάθε επιθυμίας σας.

Κανάλι Πρεβέζης

Αποτελεί δε την ιδανική επιλογή για ήρεμες και ξεκούραστες διακοπές μακριά από την ρουτίνα της καθημερινότητας . Ελπίζουμε η διαμονή σας να είναι μια ευχάριστη εμπειρία.

Δείτε στο βίντεο μέσω drone πόσους λόγους έχετε για να το επισκεφτείτε:

Μάθετε περισσότερα για το ξενοδοχείο και κάντε την κράτησή σας εδώ.

Instagram Photos


Copyright © 2016 idrones All Rights Reserved.

Με την περιήγησή σας στο idrones.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.