Το πρώτο grand prix για Drones της Ελλάδας είναι γεγονός!

Το πρώτο grand prix για Drones της Ελλάδας είναι γεγονός!

Το πρώτο Fpv Drone Racing πραγματοποιήθηκε στη χώρα μας τον Ιούνιο, εγκαινιάζοντας με τον πιο θεαματικό τρόπο τη νέα εποχή στον χώρο των αγώνων drones και χτίζοντας το θεμέλιο για ακόμα περισσότερες διοργανώσεις των φίλων του «σπορ»! Το First Person Drone Raxing πρωτοεμφανίστηκε πριν από δύο μόλις χρόνια στην Αυστραλία και πολύ σύντομα κατέκτησε τον κόσμο, όπως και το ελληνικό κοινό, που βρέθηκε στις 25-26 Ιουνίου στο Στάδιο "Γιάννης Βάζος", στο Κερατσίνι.

Σε αυτό το σύγχρονο τεχνολογικό σπορ, εξειδικευμένοι πιλότοι καλούνται να πετάξουν τα drones τους μέσα σε τρισδιάστατη διαδρομή, με ταχύτητες έως και 150 χλμ/ώρα, με ζωντανή εικόνα από την ενσωματωμένη κάμερα του σκάφους τους. Οι πιλότοι μάλιστα συνήθως κατασκευάζουν μόνοι τα drones τους.

Οι συμμετέχοντες διαγωνίστηκαν σε τρεις τύπους αγώνων: το freestyle, όπου ο κάθε πιλότος προσπαθεί να εντυπωσιάσει το κοινό με φιγούρες και κόλπα, ο κλασικός αγώνας ταχύτητας και το αστραπιαίο speed racer με ταχύτητες που φτάνουν έως τα 150 χιλιόμετρα την ώρα!

Η κατάταξη των νικητών του πρώτου Fpv Drone Racing της Ελλάδας:

Racing

1st George Papadimitropoulos (CyberPilot) 1.20.19 (best 1.16.45)
2nd Bill Asimakopoulos 1.24.38
3rd Chris Nikiforos Hoonigan 1.29.44

FreeStyle

1st George Papadimitropoulos
2nd George Prountzopoulos
3rd Bill Asimakopoulos

SpeedRacing

1st George Zilla Nikolaidis

2nd Kiriakos

3rd Geok Panos

Επισκεφτείτε το club http://athensdronegp.gr/ και το φόρουμ www.fpvracingclub.gr, όπου πραγματοποιούνται τακτικές συναντήσεις και μάθετε τα πάντα για το νέο αγώνισμα που γίνεται.. μανία στους φίλους του είδους! Αυτή τη στιγμή οι Έλληνες πιλότοι των αγωνιστικών drones ξεπερνούν τους 100.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τους αγώνες:

Instagram Photos


Copyright © 2016 idrones All Rights Reserved.

Με την περιήγησή σας στο idrones.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.