Διαφημιστείτε στο iDrones.gr

gojhoiuewhgweoiuguhewg

Η “ΚΟΥΤΙΝΑΣ ΑΕ” συμμετείχε και σε αυτή την επιστημονική εκδήλωση για την τεχνολογία των Drones, που διοργανώθηκε στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών, εκθέτοντας τις απόψεις και την εμπειρία της, σχετικά με το θέμα “Ασφάλιση Drone”.

ouqewhgiuewqhgiuewqghiuew

Στο συνέδριο topo@drone 2018 με τίτλο «ΟΙ ΠΡΟΚΛΉΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΈΣ ΑΠΌ ΤΗ ΧΡΉΣΗ ΤΩΝ ΣΜΗΕΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΉΜΗ ΤΟΥ ΑΤΜ», που διοργανώνει ο Π.Σ.Δ.Α.Τ.Μ. στην Αθήνα στις 30 Νοεβρίου έως 02 Δεκεμβρίου συμμετέχει η GeoSense πλατινιένιος χορηγός και επίσημος εκθέτης, δίνοντας όπως πάντα το παρόν σε όλες τις εκδηλώσεις και τα μεγάλα γεγονότα του κλάδου των Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών.

uigeiuywehgiuwehgiuew
Πολλοί θεωρούν ότι ο χειμώνας δεν είναι η κατάλληλη εποχή για να πετάξει κάποιος drone. Όμως, τα χειμερινά τοπία και η πρόκληση μίας πτήσης σε αυτές τις θεαματικές συνθήκες, δεν είναι κάτι πρέπει να χάσουμε. Γι’αυτό το xlab.gr ετοίμασε ένα μικρό βασικό οδηγό για ασφαλείς χειμερινές πτήσεις και όμορφες λήψεις.

qeoiugfiuyewqgiewqgy
Ένα Drone στα χέρια ενός φύλακα ασφαλείας προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα στην εκτέλεση των καθηκόντων του αλλά παράλληλα απαιτεί προσοχή και προσήλωση σε κανόνες. Όλες οι εταιρίες παροχής υπηρεσιών και λύσεων ασφαλείας, επιζητούν συνεχώς τρόπους αποτελεσματικότερης προστασίας του χώρου που έχουν στην ευθύνη τους, που επιτυγχάνονται μεταξύ άλλων, μέσω καλύτερης οπτικής κάλυψης αλλά και ταχείας πρόσβασης στο σημείο που τυχόν δέχεται μία παραβίαση.

Σελίδα 1 από 34

Copyright © 2018 idrones All Rights Reserved.

Με την περιήγησή σας στο idrones.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.