Ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ένωσης Χειριστών ΣΜηΕΑ για συνεργασία με το Χαμόγελο του Παιδιού

smiea xamogelo

Αγαπητά μέλη , μια νέα εποχή ξεκινάει για το σύλλογο μας μιας και ένας από τους βασικούς σκοπούς μας παίρνει σάρκα και οστά. Στις 7/3/2018 ο Πρόεδρος και o Αντιπρόεδρος της ΠΕΧΜΕΑ συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του Χαμόγελου του Παιδιού Κύριο Κώστα Γιαννόπουλο για να παρουσιάσουν το σύλλογο μας αλλά και να προσφέρουν την στήριξη όλων μας στο έργο της ανεύρεσης των χαμένων παιδιών μέσα από την διαδικασία του Amber Alert.

 

O Κύριος Γιαννόπουλος ξενάγησε τα μέλη του ΔΣ στο συντονιστικό κέντρο της οργάνωσης, τους ενημέρωσε για τις δράσεις τους αλλά και την αναγκαιότητα συμμετοχής των ΣΜΗΕΑ στην έρευνα και διάσωση και ιδίως το πρώτο 24 ωρο που είναι ιδιαίτερα κρίσιμο σε τέτοιες έρευνες.

Συμφωνήθηκε ότι θα υπογραφεί τις επόμενες μέρες ένα πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ των δυο φορέων και ότι θα υπάρχει συμμετοχή μελών μας σε δοκιμαστικές έρευνες ώστε να συγκεκριμενοποιηθεί η διαδικασία. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη και τους εθελοντές μας για την έως τώρα στήριξη στις δράσεις αυτές και για την άμεση ανταπόκρισή τους όποτε αυτό ήταν αναγκαίο. Η προσπάθεια να αποδείξουμε την αναγκαιότητα των ΣΜΗΕΑ σε τέτοιες δράσεις μπορεί να βοηθήσει στην αλλαγή του αρνητικού κλίματος που υπάρχει στον κόσμο που δεν γνωρίζει το τι μπορούν να μας προσφέρουν.

Για αυτούς που θέλουν να γίνουν εθελοντές μας μπορούν να συμπληρώσουν την φόρμα στο παρακάτω σύνδεσμο :

https://www.hellasdrone.gr/volunteer

Copyright © 2018 idrones All Rights Reserved.

Με την περιήγησή σας στο idrones.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.