"Ετοιμοπόλεμο" το drone του Δήμου Καρδίτσας - Πρόκειται για ένα Drone DJI Mavic Air Fly More Combo Arctic

dimos karditsas
Ένα χιλιαρικάκι και κάτι ψιλά (1.091 ευρώ) από τοπικό κατάστημα τελικώς πήγε η αγορά του drone από το Δήμο Καρδίτσας για την καλύτερη προβολή του Δήμου. Θυμίζουμε ότι το θέμα είχε έρθει προς συζήτηση πρόσφατα στο Δημοτικό Συμβούλιο με την αντιπολίτευση ωστόσο να μην υπερψηφίζει τη σχετική αγορά.
 
Ο Δήμος οπως είχε τονίσει τότε στην εισήγησή του ο Δήμαρχος κ. Φ. Αλεξάκος επιθυμεί με τη συγκεκριμένη αγορά να δώσει μια καλύτερη εικόνα (από πλευράς φωτογραφιών) του Δήμου κυρίως από εκδηλώσεις που πραγματοποιεί.
Ως προς την αγορά (Drone DJI Mavic Air Fly More Combo Arctic) τώρα θα πρέπει να πούμε πάντως με πρώτη εικόνα ότι επιλέχθηκε ένα από τα καλύτερα μοντέλα αυτού του τύπου που υπάρχουν στην αγορά αφού το συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει κάμερα 4Κ όπως διαβάζουμε στις δυνατότητές του και που εκτός από τις οριζόντιες, κάθετες και πανοραμικές φωτογραφίες, το Mavic Air ενώνει 25 φωτογραφίες μαζί σε μόλις οκτώ δευτερόλεπτα για να δημιουργήσει κρυστάλλινες πανοραμικές λείψεις 32 MP.  Φυσικά πέρα από τις φώτο μπορεί να τραβήξει βίντεο 4K με 30 fps σε απίστευτη ταχύτητα, καταγράφοντας 100 Mbps κάθε δευτερόλεπτο με ποιότητα UHD ενω παράλληλα περιλαμβάνει δυνατότητα slow motion video. Το συγκεκριμένο drone έχει εμβέλεια 4χλμ και μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα 68,4 χλμ. Όσο για το βάρος του είναι 430 γραμμάρια...
Μένει να δούμε αν θα κάνει πρεμιέρα στον Πλαστήριο Δρόμο την προσεχή Κυριακή (20/5) ενώ θυμίζουμε ότι ο χειριστής του θα πρέπει να πιστοποιημένος από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.
 
Πηγή: karditsalive.gr 
Copyright © 2018 idrones All Rights Reserved.

Με την περιήγησή σας στο idrones.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.