Μεγάλη επιτυχία για την Ένωση Χειριστών ΣΜηΕΑ (ΠΕΧΜΕΑ)

erwigewuhgewiughiuewg
Η Πανελλήνια Ένωση Χειριστών ΣΜηΕΑ (ΠΕΧΜΕΑ) μετά από κλειστό μειοδοτικό διαγωνισμό κατάφερε να εξασφαλίσει για τα μέλη της προσφορά για την πιστοποίηση των χείριστων μελών της σε τιμές κάτω  από 400 ευρώ για τις κατηγορίες UAS A εως UAS C. 
 
Σύμφωνα με  πληροφορία που λάβαμε από μέλη του ΔΣ υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από χειριστές να ενταχθούν στην ΠΕΧΜΕΑ και να εκμεταλλευτούν την εν λόγο προσφορά καθώς και άλλες προσφορές που έχει ανακοινώσει ο σύλλογος το προηγούμενο διάστημα όπως οι εκπτώσεις σε αγορά νεων drones της  DJI  και σε υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής. Οι προσφορές αυτές έχουν φέρει στον σύλλογο πολλά νεα μέλη και αποδεικνύουν πόσο απαραίτητη είναι η εκπροσώπηση όλων των χειριστών από αυτόν τον φορέα . 
 
Μαθαίνουμε επίσης ότι η ΠΕΧΜΕΑ  ετοιμάζει μία σειρά webinars  όπου θα υπάρχει ενημέρωση για διάφορες θεματικές ενότητες πάνω στα drones και τις εφαρμογές τους . 
 
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του idrones.gr  η ΠΕΧΜΕΑ σύντομα θα ανακοινώσει μειοδοτικό διαγωνισμό για την ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης των μελών της. 
 
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή στον σύλλογο www.hellasdrone.gr
Copyright © 2018 idrones All Rights Reserved.

Με την περιήγησή σας στο idrones.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.