Η GeoSense στην μεγαλύτερη πράσινη γιορτή της Θεσσαλονίκης «Voltάρω 2018»

geosense voltaro
Στη μεγαλύτερη «πράσινη» γιορτή της χρονιάς  «Voltάρω 2018» συμμετέχει η GeoSense, την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018 από τις 11:00 έως τις 20:00, στο πάρκο δίπλα στο μνημείο του Μ. Αλεξάνδρου, στην παραλία της Θεσσαλονίκης.
 
Με μεγάλη μας χαρά και ενθουσιασμό, σας περιμένουμε στο stand μας για να Voltάρουμε μαζί, να Voltάρουμε από ψηλά με τα αγαπημένα μας drones, σε μια υψηλών Volt οικολογική  περιήγηση  στον εντυπωσιακό κόσμο των ηλεκτροκίνητων μέσων μεταφοράς, των μη επανδρωμένων τηλεκατευθυνόμενων αεροσκαφών (drones) και των ανακυκλώσιμων υλικών, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Αντιπεριφέρειας Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος.
 
uhg4ew8uhgiuewhgiuewg
Σκοπός μας είναι να βάλουμε και εμείς το δικό μας λιθαράκι στην ευαισθητοποίηση των πολιτών σε ό,τι αφορά στην υιοθέτηση των καλών πρακτικών της Βιώσιμης Αστικής Μετακίνησης αλλά και της Βιώσιμης Ανάπτυξης!
 
 
Στο εικονικό εργαστήριο του «Voltάρω 2018», θα παρουσιαστεί το εύρος  των υλικών που μπορούν να ανακυκλωθούν, οι  τρόποι για να το κάνουμε σωστά, οι νέες  δομές συγκέντρωσης ανακυκλώσιμων υλικών που οργανώνονται από την Αυτοδιοίκηση, καθώς και μερικά από τα εκατοντάδες χρήσιμα  προϊόντα που προέρχονται από την ανακύκλωση απορριμμάτων. Παράλληλα, θα παρουσιαστούν σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις που κάνουν τις καθημερινές μας δραστηριότητες φιλικότερες προς το περιβάλλον.
hgvewouhgoiuewhgiuewg
 
 
Εμείς, μαζί με όλους εσάς, θα Voltάρουμε με τα drones μας ανάμεσα σε ηλεκτρικά υποβοηθούμενα e-bikes, ηλεκτρικά ποδήλατα σε τρεις τροχούς, ηλεκτρικά πατίνια, ηλεκτρικά αυτοκίνητα, ενημερώνοντας όλους εσάς για τις μοντέρνες χρήσεις και εφαρμογές των μη επανδρωμένων τηλεκατευθυνόμενων αεροσκαφών (drones) και πώς αυτά μπορούν να βοηθήσουν, όχι μόνο όλους όσους μας επισκεφθείτε, αλλά και κάθε επαγγελματία!
Κάθε πολίτης πρέπει να είναι εκεί! Η GeoSense θα είναι εκεί! Εσείς;
 
Μάθετε περισσότερα για την έκθεση εδώ.
Copyright © 2018 idrones All Rights Reserved.

Με την περιήγησή σας στο idrones.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.