Ξεκινά Νέο Τμήμα Εκπαίδευσης στην GeoSense UAS Academy

OIUHEGUEWHGIUEWHGIUEWG

H GEOSENSE UAS ACADEMY επίσημο, Πιστοποιημένο και Αδειοδοτημένο από την Υ.Π.Α. Εκπαιδευτικό Κέντρο Χειριστών ΣμηΕΑ στην Ελλάδα, ξεκινά την ΔΕΥΤΈΡΑ 12 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ 2018 νέα τμήματα εκπαίδευσης Επαγγελματιών Χειριστών ΣμηΕΑ (Drones), προετοιμάζοντας κατάλληλα και με συνέπεια κάθε επαγγελματία που θέλει να γίνει απόλυτα ικανός στο άψογο χειρισμό και γενικότερα τις πτήσεις με ΣμηΕΑ, σύμφωνα πάντα με το ισχύον κανονιστικό πλαίσιο της Υ.Π.Α. αποκτώντας δίπλωμα χειρισμού ΣμηΕΑ, πιστοποιημένο από την Υ.Π.Α.

 

ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΤΏΡΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΝΈΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ!

ΛΙΓΕΣ ΜΌΝΟ ΘΕΣΕΙΣ ΑΚΌΜΑ ΔΙΑΘΈΣΙΜΕΣ!

Δίνεται η δυνατότητα ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΈΝΗΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΉΣ ΕΚΠΑΊΔΕΥΣΗΣ (E-LEARNING) μέσω ειδικής πλατφόρμας παράλληλα με το φυσικό τμήμα και για περιορισμένο
αριθμό συμμετεχόντων (βάση οδηγίας της Υ.Π.Α. έως 4 άτομα ανά τμήμα), προς διευκόλυνση όσων διανέμουν σε Νομούς που δεν υπάρχουν αδειοδοτημένα εκπαιδευτικά κέντρα.

Επιπλέον της βασικής Θεωρητικής και Πρακτικής εκπαίδευσης, οι υποψήφιοι χειριστές ΣμηΕΑ μπορούν να παρακολουθήσουν τα εξειδικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα ειδικών
αδειών της GeoSense UAS Academy και να πιστοποιηθούν από την Υ.Π.Α. για ΝΕΕΣ ΕΙΔΙΚΌΤΗΤΕΣ ΠΤΉΣΕΩΝ & ΕΝΑΕΡΙΩΝ ΕΡΓΑΣΙΏΝ!

ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΉ ΣΟΥ ΤΩΡΑ!

Για ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ σχετικές με την έναρξη των εκπαιδευτικών προγραμμάτων, το κόστος αυτών αλλά και την συνολική διαδικασία επικοινωνήστε.

Φιλικής Εταιρείας 15-17 55535 Πυλαία,
Θεσσαλονίκη
Τ & F: +30 2310 953353 & +30 2310 953350
N: 40° 36' 08'' - E: 22° 58' 54''_ | _www.geosense.gr 
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2018 idrones All Rights Reserved.

Με την περιήγησή σας στο idrones.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.