Το Κάστρο της Μεθώνης στην κορυφή του κόσμου σε διεθνή διαγωνισμό αεροκινηματογράφισης

uohewguwehgiuewhu114
Κέρδισε την πρωτιά το βίντεο με το κάστρο της Μεθώνης που συμμετείχε σε διεθνή διαγωνισμό ο οποίος ολοκληρώθηκε στις 31/12!
Πρόκειται για τον διαγωνισμό αεροκινηματογράφισης τουριστικών προορισμών travelwithdrone.com.  Νικήτρια ήταν η Θεοδώρα Δρακοπούλου της ομάδας DroneGr που κατέγραψε τις ομορφιές της Μεθώνης. Οι ομορφιές της Ελλάδας όμως και η ικανότητα των χειριστών έκαναν το… 1-2 στον διαγωνισμό, αφού στη δεύτερη θέση βρέθηκε το βίντεο των SkyEye για τα Ιωάννινα και το Πάπιγκο!
 
Οι δημιουργοί του βίντεο έγραψαν στο Facebook:
 
BEST AERIAL VIDEO 2018!!!
 
Ο στόχος επετεύχθη!! 11.500 άτομα από όλο τον κόσμο είδαν την ομορφιά του τόπου μας! Ενα μνημείο που στέκει αγέρωχο στο πέρασμα του χρόνου... Κάποτε, ένας μεγάλος στο χώρο του κινηματογράφου, μου είχε δώσει μια συμβουλή.... Αυτό που θα κινηματογραφείς, να έχει κάτι να σου πει...Αυτό ήταν τελικά το κλειδί της απήχησης και της επιτυχίας που είχε το συγκεκριμένο εγχείρημα. Κάθε κύμα που το χτυπά, κάθε πέτρα του, κάθε πολεμίστρα του, έχει να σου πει και μια ιστορία. Η δική μας δουλειά ήταν ευκολή. Απλά καθίσαμε προσεκτικά και το ακούσαμε να μας τη διηγείται.
 
Δείτε το βίντεο της Μεθώνης που κέρδισε τον διαγωνισμό με 3.760 ψήφους:
 
Δείτε το δεύτερο καλύτερο βίντεο του διαγωνισμού, για τα Ιωάννινα και το Πάπιγκο, που έλαβε 2.330 ψήφους:
 
 
 
Copyright © 2018 idrones All Rights Reserved.

Με την περιήγησή σας στο idrones.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.