Νέα Τμήματα Εκπαίδευσης  Επαγγελματιών Χειριστών ΣμηΕΑ από τη GeoSense

oiuewqhgoiuewhgiuewghwieuhg
H GEOSENSE UAS ACADEMY επίσημο, Πιστοποιημένο και Αδειοδοτημένο από την Υ.Π.Α. Εκπαιδευτικό Κέντρο Χειριστών ΣμηΕΑ στην Ελλάδα, ξεκινά την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019 νέα τμήματα εκπαίδευσης Επαγγελματιών Χειριστών ΣμηΕΑ (Drones), προετοιμάζοντας κατάλληλα και με συνέπεια κάθε επαγγελματία που θέλει να γίνει απόλυτα ικανός στο άψογο χειρισμό και γενικότερα στις πτήσεις με ΣμηΕΑ, σύμφωνα πάντα με το ισχύον κανονιστικό πλαίσιο της Υ.Π.Α. αποκτώντας δίπλωμα χειρισμού ΣμηΕΑ, πιστοποιημένο από την Υ.Π.Α.
Κάνε και εσύ την εγγραφή σου. Πρόλαβε την εξεταστική του Φεβρουαρίου!
 
ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ Α' ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ 2019
Επικοινώνησε μαζί μας και γίνε εσύ ο τυχερός που θα επωφεληθεί των ειδικών προσφορών της GeoSense UAS Academy! ΜΌΝΟ ΓΙΑ ΤΟ Α’ ΤΜΉΜΑ ΤΟΥ 2019!
 
Δίνεται η δυνατότητα ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΈΝΗΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΉΣ ΕΚΠΑΊΔΕΥΣΗΣ (E-LEARNING) μέσω ειδικής πλατφόρμας παράλληλα με το φυσικό τμήμα και για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων (βάση οδηγίας της Υ.Π.Α. έως 4 άτομα ανά τμήμα), προς διευκόλυνση όσων διαμένουν σε Νομούς που δεν υπάρχουν αδειοδοτημένα εκπαιδευτικά κέντρα.
 
Επιπλέον της βασικής Θεωρητικής και Πρακτικής εκπαίδευσης, οι υποψήφιοι χειριστές ΣμηΕΑ μπορούν να παρακολουθήσουν τα εξειδικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα ειδικών αδειών της GeoSense UAS Academy και να πιστοποιηθούν από την Υ.Π.Α. για ΝΈΕΣ ΕΙΔΙΚΌΤΗΤΕΣ ΠΤΉΣΕΩΝ & ΕΝΑΈΡΙΩΝ ΕΡΓΑΣΙΏΝ!
 
Κάνε την εγγραφή σου τώρα! 
Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικές με την έναρξη των εκπαιδευτικών προγραμμάτων, το κόστος αυτών και τις ειδικές προσφορές αλλά και την συνολική διαδικασία επικοινωνήστε μαζί μας.
 Φιλικής Εταιρείας 15-17 55535 Πυλαία,
Θεσσαλονίκη
Τ & F: +30 2310 953353 & +30 2310 953350
N: 40° 36' 08'' - E: 22° 58' 54''_ | _www.geosense.gr [12] _|_
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Copyright © 2018 idrones All Rights Reserved.

Με την περιήγησή σας στο idrones.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.