Όσα συνέβησαν στα πρώτα "γενέθλια" του DJI Greek Mavic Fan Club

eoiugthewughweiuiuhgew11170
Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 στη διπλή εκδήλωση του DJI Greek Mavic Fan Club, που γιόρτασε τα πρώτα του «γενέθλια», ενώ τα μέλη του έκοψαν και τη Βασιλόπιτα του club. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Flocafe Παλαιού Φαλήρου.
Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:
 
IMG 0795
 
IMG 0794
 
 
IMG 0789
 
Ο νικητής της βραδιάς Άρης Περιστερίδης που ήρθε απο τη Χαλκίδα για να παρευρεθεί στη εκδήλωση 'οπου κέρδισε το dji Spark, χορηγία της Heliland.
IMG 0796
 
Ο Βαγγέλης Ξανθάκης, ιδιοκτήτης του Xlab.gr, έδωσε το παρόν με φίλους του.
IMG 0790
 
IMG 0797
 
IMG 0791
 
IMG 0771
 
iqewoiuewhgiuewhgiuewg
 
poierwhgoiuerwhgewiughiuweg
Οι πολυβραβευμένοι στο εξωτερικό drone pilots Kostas Gur και Nestoras Kechagias (Inva+Sla) έδωσαν και αυτοί το παρόν
iuhewguowehguiwe
 
 oiuhgiuygoiygoiygoiygiuygiu
 
Ο ιδρυτής του Dji Mavic Greek Fun Club Πάνος Κούτσης, ο οποίος ευχαρίστησε τον κόσμο που έδωσε το παρόν σε αυτη την εκδήλωση και για την όμορφη βραδιά...
 
IMG 0799
 
Λίγα λόγια το DJI Greek Mavic Fan Club
Το DJI Greek Mavic Fan Club γεννήθηκε στο Facebook στις 27 Ιανουαρίου του 2018 από μερικούς φίλους με κοινή αγάπη το χόμπι των τετρακόπτερων και περισσότερο για το DJI Mavic αλλά και την ανάγκη ενός ‘’χώρου’’ με ελευθερία λόγου, έκφρασης , κατάθεσης εμπειριών και περισσότερο διαμοιρασμό της γνώσης. Πολύ γρήγορα η παρέα μεγάλωσε και πλέον μετά από ένα χρόνο έχει φθάσει να έχει πάνω από 2000+ μέλη αμιγώς ενδιαφερόμενα όχι μόνο για το Mavic αλλά για πλήθος άλλων μοντέλων. 
 
Λειτουργούμε ομαδικά και συλλογικά βοηθώντας ο ένας τον άλλον. Η δύναμη και η επιτυχία του club είναι τα μέλη του. Η δραστηριότητα του club κυμαίνεται από τεχνικές συμβουλές πτήσεων μέχρι οδηγίες για editing και post production, συμβουλές αγορών , δοκιμές προϊόντων, συνεντεύξεις εταιρειών κλπ. 
 
Στις τακτικές μηνιαίες συναντήσεις μας αναλύουμε τεχνικά θέματα και τρόπους βελτίωσης των ικανοτήτων μας, θέματα ασφαλείας και συχνά έχουμε κάποιον προσκεκλημένο για να μας αναπτύξει κάποιο από τα θέματα που αφορούν το χόμπι μας. Στις δε πτητικές μας συναντήσεις εκεί έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε στην πράξη τις ικανότητές μας και όχι μόνο. 
 
To club χαίρει της εκτίμησης αρκετών εταιρειών του χώρου προσφέροντας ειδικές τιμές στα μέλη του που έχουν προμηθευτεί την κάρτα μέλους. 
 
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και για περισσότερες πληροφορίες για το Mavic Greek Club σας περιμένουμε στο https://www.facebook.com/groups/greekmavicclub/
 
Η ομάδα διαχείρισης του Greek Mavic Club.
Copyright © 2018 idrones All Rights Reserved.

Με την περιήγησή σας στο idrones.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.