Η 3Δ Drone Academy Χορηγός στο 1ο Photography & Videography Workshop

uhgfiuewhgewiughwiue1170

Η 3Δ Drone Academy στηρίζει περήφανα, ως χορηγός το 1ο Photography & Videography Workshop που διοργανώνει το Σωματείο Φωτογράφων και Εικονοληπτών Κεντρικής Μακεδονίας μαζί με την Ένωση Καλλιτεχνών Φωτογράφων Κεντροδυτικής Μακεδονίας που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη 09-11/02/2019 στο PORTO PALACE υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φωτογράφων.

 

Κατά τη διάρκεια του 3ημέρου θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε από κοντά τις νέες δυνατότητες και προοπτικές που προσφέρουν τα Drone στους επαγγελματίες του χώρου, τί ισχύει αυτή τη στιγμή από άποψη νομοθεσίας αλλά και το πώς διαμορφώνεται το μέλλον που αλλάζει ραγδαία σε σχέση με όλα όσα ξέραμε μέχρι σήμερα.

Ανάμεσα στους εκθέτες θα βρίσκονται εταιρείες όπως η Nikon, η Fuji και η Canon παρουσιάζοντας τα τελευταία τους μοντέλα.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε κλήρωση για 1 δωρεάν εκπαίδευση Χειριστή ΣμηΕΑ, που οδηγεί σε πιστοποίηση από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, ενώ εκπτωτικά πακέτα θα δοθούν στους συμμετέχοντες επαγγελματίες.

Σας περιμένουμε!

Copyright © 2018 idrones All Rights Reserved.

Με την περιήγησή σας στο idrones.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.