"Αντιαεροπορικό" γεράκι κατέρριψε drone στο Ψυχικό

geraki-m.jpg

Την βάπτιση της δεύτερης εγγονής τους, κόρη του γιου τους Παναγιώτη και της Έλλης Παπαδιαμάντη εόρταζαν χθες ο Θόδωρος Αγγελόπουλος και η Γιάννα Αγγελοπούλου με εκδήλωση στην πολυτελή οικία τους, στο Παλαιό Ψυχικό, όταν παραλίγο να συμβεί ένα... απρόοπτο, για το οποίο όμως ήταν προετοιμασμένοι!

 

Περίπου στις 23:30 το βράδυ, ένα drone με κάμερα εμφανίστηκε από την πλευρά του λόφου Βεϊκου, από την πίσω πλευρά του σπιτιού δηλαδή, με προφανή σκόπο να φωτογραφίσει την εκδήλωση και τους πολλούς VIP συμμετέχοντες.

Η οικογένεια Αγγελοπούλου όμως είχε προσλάβει τον πλέον ειδικό επί του θέματος της προστασίας χώρων από... κακόβουλα drone, τον ειδικό εκπαιδευτή γερακιών και αστυνομικό Σταύρο Αθανασίου, ο οποίος παραφύλαγε από νωρίς με το αρπακτικό στην ταράτσα του σπιτιού. 

«Μαζί με τον συνεργάτη μου εντοπίσαμε ευτυχώς αμέσως το drone τη στιγμή που κατευθυνόταν προς τα εμάς, και ελευθερώσαμε τη Ζήνα (σ.σ. το ειδικά εκπαιδευμένο γεράκι). Στα 50 μέτρα πριν καταφθάσει το drone στο σπίτι, η Ζήνα το είχε καταρρίψει», εξηγεί στο zougla.gr ο Σταύρος Αθανασίου. 

«Ψάξαμε στα σκοτάδια μήπως βρούμε τον χειριστή του, όμως αυτός είχε γίνει άφαντος», συμπληρώνει.

Στο σημείο κατέφθασαν αστυνομικοί οι οποίοι παρέλαβαν το drone και πραγματοποιούν έρευνες προκειμένου να εντοπίσουν τον ιδιοκτήτη του...

Γνωρίστε τον αστυνομικό-γερακάρη που καταρρίπτει τα drones με τα πτηνά του! 

 

Copyright © 2018 idrones All Rights Reserved.

Με την περιήγησή σας στο idrones.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.