Συμμετοχή του Πυροσβεστικού Σώματος στο «Athens Flying Week International Air Show 2019»

oihewgewhgiuewgh770.jpg

Το διήμερο 21 & 22 Σεπτεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκαν αεροπορικές επιδείξεις με την ονομασία «Athens Flying Week (AFW) International Air Show 2019», στην αεροπορική βάση Τανάγρας. Το Πυροσβεστικό Σώμα, έπειτα από σχετικό αίτημα του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, συμμετείχε στις επιδείξεις αυτές με την διάθεση εναέριων μέσων που διαθέτει στον επιχειρησιακό σχεδιασμό του.

 

Πιο συγκεκριμένα, ένα ελικόπτερο τύπου Super Puma της Υπηρεσίας Εναερίων Μέσων του Πυροσβεστικού Σώματος, πραγματοποίησε από μία διέλευση και ρίψη νερού και τις δύο ημέρες της εκδήλωσης. Επίσης, το Γραφείο Επιχειρήσεων μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών (ΣΜΗΕΑ) του Α.Π.Σ. διέθεσε δύο Μη Στελεχωμένα Αεροσκάφη (drones) που συμμετείχαν κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων.

weoughewuighwuei.jpgqeoghweuighweu.jpg

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την επίδειξη των εναέριων μέσων, να έρθουν σε επαφή και να ενημερωθούν για τις νέες καινοτομίες της τεχνολογικής εξέλιξης που έχει ενσωματώσει το Πυροσβεστικό Σώμα στο σχεδιασμό του, με απώτερο σκοπό την βελτίωση της επιχειρησιακής του ετοιμότητας, σύμφωνα με τις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις της εποχής μας.

Copyright © 2018 idrones All Rights Reserved.

Με την περιήγησή σας στο idrones.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.