«Πετώντας μ’ ένα drone»: Συλλογή διηγημάτων

petontas-me-ena-drone.jpg

«Πετώντας μ’ ένα drone»: Μια συλλογή διηγημάτων που, για την συγγραφέα του Νατάσα Ζαχαροπούλου οι επανδρωμένες πτήσεις με drones είναι ήδη γεγονός.

 

Όπως λέει η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της: «Περιμένω πότε ο καθένας μας θα μπορεί να επιβιβαστεί πλέον σ’ ένα από αυτά για μια σύντομη ή μεγάλη χρονικά, για μια κοντινής ή μακρινής απόστασης πτήση. Περιμένω τη στιγμή που θα μπορεί μια τέτοια απογείωση να γίνει εφικτή από την ταράτσα, την αυλή ή ακόμη και το μπαλκόνι κάθε επιβαίνοντα. Σήμερα βέβαια τα drones χρησιμοποιούνται για φωτογραφήσεις και βιντεοσκοπήσεις.

Με αυτή την αφορμή, στο βιβλίο, η παρατήρηση των ηρώων δημιουργεί και καλύπτει την ανάγκη της συγγραφέως του να παρατηρήσει αλλά, κυρίως, ν’ αναγνωρίσει τον εαυτό της σ’ εκείνους και εκείνων στον δικό της. Έτσι, οι εξωτερικές πτήσεις γίνονται εσωτερικές στους φόβους, τις ελλείψεις, την αγάπη, τον έρωτα, την αφοσίωση, την προδοσία κ.λπ.»


 wueiyghfyueiwghueiw8948944.jpg

Οι επανδρωμένες πτήσεις του drone της Ν.Ζ. έχουν ήδη πραγματοποιηθεί πάνω από το Βαρανάσι, την Κατμαντού, την Καππαδοκία, την Σμύρνη, το Σιράζ, το Ισπαχάν, την Περσέπολη, την Άγκρα, στην Ποκάρα, την Μπακταπούρ, την Κωνσταντινούπλη και σε διάφορες τοποθεσίες της Ελλάδας. Προσδεθείτε και ακολουθήστε την στα ταξίδια.

Copyright © 2018 idrones All Rights Reserved.

Με την περιήγησή σας στο idrones.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.