Μεγάλος διαγωνισμός από την ομάδα συντονισμού του DJI Mavic Mini Greece

dji-mini.gif

Η ομάδα συντονισμού του ‘DJI Mavic Mini Greece’σκεπτόμενη ότι θα πρέπει όλοι μας  να ενισχύσουμε την Ελλάδα και τον τουρισμό της, ειδικά σε αυτή την δύσκολη συγκυρία προχωράει σε διαγωνισμό αεροφωτογραφίας με χρήση το DJI Mavic Mini!!!

 

Το θέμα του διαγωνισμού θα είναι το ''Καλοκαίρι στην Ελλάδα - Summer in Greece'' και θέλουμε να προσπαθήσουμε όλοι μας να αναδείξουμε τις ομορφιές του τόπου μας!!! Ο διαγωνισμός θα είναι απλός σε κανόνες! Ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να ποστάρει μέχρι 3 φωτογραφίες στο τοπικ του διαγωνισμού στην ομάδα https://www.facebook.com/groups/596267317774413/

Προφανώς για να συμμετέχει κάποιος πρέπει πρώτα να γίνει μέλος της ομάδας! Τα υπόλοιπα μέλη - απλά θα κάνουν like! Νικητής θα αναδειχθεί αυτός με τα περισσότερα like στην φωτογραφία του!

Διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται σε 3 εβδομάδες από την δημοσίευση - δηλαδή η λήξης του ορίζεται την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020 και ώρα 18:00.

Η φωτογραφία με τα περισσότερα likes θα προωθηθεί σε site και τύπο  και θα κερδίσει 3D εκτυπωμένα αξεσουάρ για το mavic mini αξίας 50E! Καλό θα ήταν οι φωτογραφίες να έχουν μια υπογραφή του κατόχου ή απλά το ονοματεπώνυμο του!!! Επίσης να αναγράφεται στο ποστ το μέρος - περιοχή της λήψης!

Τέλος ας προσπαθήσουμε όλοι να ενισχύσουμε τόσο την ομάδα και τις συμμετοχές όσο και την ανάδειξη των ομορφιών του τόπου μας!!!!

Καλή επιτυχία σε όλους,

Η ομάδα συντονισμού

Copyright © 2018 idrones All Rights Reserved.

Με την περιήγησή σας στο idrones.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.