Γνωρίστε την Patras Drone Academy, το πιστοποιημένο εκπαιδευτικό κέντρο για χειριστές Drone

adeies-drone.jpg

H Patras Drone Academy είναι πιστοποιημένο εκπαιδευτικό κέντρο από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, που δημιουργήθηκε για να προσφέρει σύγχρονες υπηρεσίες επαγγελματικής & ερασιτεχνικής εκπαίδευσης στα Συστήματα μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών (ΣμηΕΑ), χειριστές drone.Είναι η πρώτη στη Δυτική Ελλάδα με έδρα την Πάτρα και προσφέρει υψηλές υπηρεσίες επαγγελματικής & ερασιτεχνικής εκπαίδευσης και κατάρτισης.

 

H Patras Drone Academy συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς την εκπαίδευση χειριστών drone, έχοντας μέχρι σήμερα εκπαιδεύσει δεκάδες χειριστές με επιτυχία 99% όλων των υποψηφίων στις εξετάσεις θεωρητικων.     

Τα θεωρητικά μαθήματα γίνονται από πιλότους μαχητικών αεροσκαφών με μεγάλη εμπειρία στο χώρο, με προτεραιότητα την Αεροπορική Παιδεία και μεταλαμπάδευση των γνώσεων σε θέματα αεροπορίας, σε μικρά ευέλικτα 9 μελή γκρουπ.H Patras Drone Academy παρέχει, εξάλλου, τη δυνατότητα μαθημάτων εξ αποστάσεως σε υποψηφίους απομακρυσμένων περιοχών αλλα & λόγω του COVID-19.

weiruhg93748hg9734h.jpg

Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται πλέον στο σύγχρονο εγκεκριμένο, από την Υ.Π.Α ,εξεταστικό κέντρο της σχολής μας.                                                              

 rouihg3i4uhgiu34.jpg

Επιπλέον της βασικής Θεωρητικής και Πρακτικής εκπαίδευσης, οι υποψήφιοι χειριστές ΣμηΕΑ μπορούν να παρακολουθήσουν και τα εξειδικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα ειδικών αδειών της Patras Drone Academy.

1. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ E-VLOS

Ειδικότητα πτήσεων σε απόσταση με επέκταση οπτικής επαφής (Extended Visual Line of Sight)E-VLOS(με Επέκταση Οπτικής Επαφής, μέσω τηλεμετρίας και χρήση παρατηρητή).

Το πρόγραμμα E-VLOS περιλαμβάνει θεωρητική εκπαίδευση 10 ώρες (χωρίς θεωρητικές εξετάσεις), πτήση 5 ώρες και στο τέλος Skill Test για την απόκτηση της ειδικότητας.

2. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Night Flying (NF)

Ειδικότητα Νυχτερινών Πτήσεων (Nigh Flying, NF).

Το πρόγραμμα Night Flying (NF) περιλαμβάνει θεωρητική εκπαίδευση 10 ώρες (χωρίς θεωρητικές εξετάσεις), πτήση 3 ώρες και στο τέλος Skill Test για την απόκτηση της ειδικότητας.

Τα πτητικά μάθηματα γίνονται ατομικά, ώστε να προσφερθούν σε κάθε μαθητή ξεχωριστά, αρχές διδασκαλίας εκμάθησης χειρισμού ΣμηΕΑ , που συμπεριλαμβάνουν ελιγμούς συντονισμού, ελιγμούς επείγουσας ανάγκης,βασικούς ελιγμούς ΣμηΕΑ καθώς και επίδειξη των συνηθέστερων λαθών και επαναφορά της ασφάλειας του ΣμηΕΑ. Σε ασφαλές περιβάλλον και με ασφαλισμένα πτητικά μέσα της Σχολής.

tuohgg895895.jpg

Ετσι και αλλιως οι αξιολογήσεις των μαθητών μας ,δειχνουν το μέγεθος τις δουλειάς μας !!!

Γνωρίστε την Patras Drone Academy εδώ:

https://www.idrones.gr/ελλάδα/ειδήσεις/2416-γνωρίστε-την-patras-drone-academy,-το-πιστοποιημένο-εκπαιδευτικό-κέντρο-για-χειριστές-drone

Copyright © 2018 idrones All Rights Reserved.