Δείτε τις γνωστές και άγνωστες παραλίες της Πρέβεζας από ψηλά

 ihegoiuewqhgiuewhgiuewhge4
Ο Λάζαρος Τσάτσος γύρισε ένα εξαιρετικό βίντεο για τις παραλίες -γνωστές και άγνωστες- του Νομού Πρέβεζης.
Δείτε το με περιγραφή:
 
Όπως αναφέρει ο δημιουργός:
 
Η ακτογραμμη του Νομου πρεβέζης εχει μήκος πάνω απο 65 χιλιόμετρα η αφετηρία της ειναι η παραλία της Κυανης ακτής στον νότο και καταλήγει μέχρι την παραλία Σαρακίνικο στον Βορρά.
Αμμώδεις παραλίες με κρυστάλινα νερά που το μήκος τους ξεπερνάει τα δυο χιλιόμετρα θα συναντησουμε εξερευνόντας τον νομό, όπως η παραλία Μονολύθι, Κανάλι, Καστροσυκία,Βράχος-Λούτσα .
Η ακτογραμμη του νομου πρεβέζης εχει μια ιδιομορφία όσο ανεβένουμε πρός τα βόρεια , τα πευκά σε συνδιασμό με τα γαλαζοπράσινα νερα του Ιονίου πέρνουν την θέση τους ,αλάζοντας το τοπιό
.Η Αμμουδία με τις εκβολές του Αχέροντα , το Αλονάκι, η κερέντζα, και κατευθινόμενοι προς την Πάργα, ο Αγιος Σώστης το κρυονέρι και ο βάλτος ειναι κολπίσκοι που συνδιαζούν κατάληλα το πράσινο με τo γαλάζιο,δίνοντας μια ιδιέτερη ομορφιά.
Η Λυγιά, η Αμμουδιά τα δυο γραφικά ψαροχώρια όπου μπορείτε να προμηθευτείτε φρέσκο ψάρι, ο Όρμος του Οδυσσέα που συνυστάτε για κατασκηνωτές με τροχόσπιτα και σκηνές.
Γαλίνιες, απόμακρες, κοσμικές,μοναχικές είναι οι παραλίες του Νομού Πρεβέζης ειναι ειδανικές για τον οποιοδήποτε επισκέπτη.
 
Ευχαριστώ τον Κ.Γιώργο απο την Αγιά Πάργας ο οποίος μου εδειξε δυο σημεία στο βουνό ωστε να καλήψω απο εκεί 5 απόμακρες παραλίες της Πάργας.
Copyright © 2018 idrones All Rights Reserved.

Με την περιήγησή σας στο idrones.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.