Νυχτερινός περίπατος στην νύμφη του Θερμαϊκού

poiterhju9oi0erhgjoiu4er
Μια πόλη μύθος απο αυτες που όλοι θέλουμε να επισκεφτούμε έστω και για μια φορά στην ζωή μας και πολύ περισσότερο να περάσουμε σε αυτή εστω και μια νύχτα απο την ζωή μας. Μια πόλη που σε συνεπαίρνει απο την πρώτη στιγμή απο την μυρωδιά της και από την απλή ομορφιά της. Ετσι και αλλιώς αυτό ειναι πάντα το ζητούμενο σε κάθε τι. Η απλότητα.
 
 
Αυτή την πόλυ εξυμνούν με ένα εξαιρετικό εναέριο βίντεο οι updrones.
 
Απολαύστε το:
 
 
Αναφέρουν οι updrones:
 
Ωραίες είναι οι πόλεις με τα φανταχτερά αρχαία μνημεία που σε ταξιδεύουν στον χρόνο (όχι πως η Θεσσαλονίκη δεν διαθέτει και απο αυτά) αλλά η Θεσσαλονίκη σε ταξιδεύει στον χρόνο παίζοντας με το μυαλό σου και της αισθήσεις σου. 
Βασικός λόγος σε αυτό παίζουν οι μυρωδιές. Έρευνες εχουν αποδείξει πως η όσφρηση είναι η αίσθηση που αποτυπώνει της περισσότερες πληροφορίες στο υποσυνείδητο του ανθρώπινου εγκεφάλου και η Θεσσαλονίκη διαθέτει πολλές και από πολλούς διαφορετικούς προορισμούς. 
Μυρωδιές της Πόλης, μυρωδιές του Πόντου, μυρωδιές της Ηπείρου και μυρωδιές της Ανατολής δημιουργούν ενα σπάνιο χαρμάνι που όμοιο του δεν θα συναντήσεις πουθενά αλλού. 
Εάν είσαι επισκέπτης της πόλης η μέρα σου θα κυλήσει τόσο γρήγορα που δεν θα το πιστεύεις και ενώ βρίσκεσαι σε μια μεγαλούπολη το μόνο που θα στο υπενθυμίζει είναι η τεράστια κίνηση στους δρόμους στις ώρες αιχμής (άντε επιτέλους να ολοκληρωθεί το ΜΕΤΡΟ).
Και τότε και ενώ η μέρα φεύγει έρχεται η απόλυτη πανδαισία. Η νύχτα στην Θεσσαλονίκη. Κάλλιστα θα μπορούσε να αναφέρεται και ως η Μέκκα της Νυχτερινής Ελλάδας. 
Μην φανταστεί κανείς πως η πόλη πλημμυρίζει από ξέφρενους πολίτες που ξεσαλώνουν όλο το βράδυ χορεύοντας και πίνοντας. Οχι, απλά η νύχτα στην Θεσσαλονίκη ειναι μοναδική γιατί το βράδυ όλες οι ωραίες κυρίες (μία τέτοια είναι και η Θεσσαλονίκη) αυτές που ειναι όμορφες απο την φύση τούς στολίζονται τόσο όσο (είπαμε η απλότητα είναι το ζητούμενο) φοράνε και τα ωραία τους αρώματα και βγαίνουν μια βόλτα για να μαγέψουν το πλήθος.
Θα μπορούσαμε να σας μιλάμε ώρες για την Θεσσαλονίκη ομως αν δεν την έχετε επισκεφτεί σας το συστήνουμε ανεπιφύλακτα και σίγουρα κάποιος γνωστός σας θα μπορούσε να σας επιβεβαιώσει τα λεγόμενα μας.
ΥΓ: Τον φίλο με το αστραφτερό του ποδήλατο που πρωταγωνιστεί άθελα του στο βίντεο μας δεν τον γνωρίζουμε ομως των ευχαριστούμε πολύ για την λαμπερή του Quest Star εμφάνιση.
Copyright © 2018 idrones All Rights Reserved.

Με την περιήγησή σας στο idrones.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.