Ένα από τα πιο ασυνήθιστα -και πιο δημοφιλή - σπίτια Airbnb βρίσκεται στην Κρήτη!

ewghewuighewuig

 ...Και τι δεν έχουμε δει να εκμισθώνεται τα τελευταία χρόνια με την παγκόσμια εξάπλωση της βραχυχρόνιας μίσθωσης, του γνωστού Airbnb. Από παλιά αεροπλάνα και ανεμόμυλους μέχρι δεντρόσπιτα, σπηλιές και αναποδογυρισμένες βάρκες στην στεριά.

 

Η Γκαμπριέλα Δαμιανάκη όμως με το '' Summer Bed under the Stars'' έκανε την διαφορά. Με φαντασία εφευρετικότητα και πολύ μεράκι, δημιούργησε στο Παλαιόκαστρο του Ηρακλείου της Κρήτης ένα διαφορετικό κατάλυμα, ενοικιάζοντας κρεβάτια σε εξωτερικό χώρο με στέγη τον ουρανό! Όπως φαίνεται και στο βίντεο με τα εναέρια πλάνα, ουσιαστικά είναι ένα παλιό, μεγάλο δωμάτιο με δυο διπλά κρεβάτια, ένα σαλονάκι στην μία γωνία, δυο τζάκια με καμινάδα, αλλά.... χωρίς οροφή!

Ο χώρος του παλαιού οικήματος μέσα στους κήπους της ξενοδοχειακής μονάδας της ''Gabriellas Garden'' την ενέπνευσε και δημιούργησε το '' Summer Bed under the Stars'' που έχει γίνει ανάρπαστο στις πλατφόρμες βραχυχρόνιας εκμίσθωσης, με τουρίστες από όλο τον κόσμο να το επισκέπτονται για να ζήσουν την μοναδική επήρεια της απόλυτης επαφής με την φύση διαμένοντας μέσα σε αυτή και κάτω από τον ήλιο και τα αστέρια.

Δείτε το εξαιρετικό βίντεο του Νίκου Σαράντου:

Copyright © 2018 idrones All Rights Reserved.

Με την περιήγησή σας στο idrones.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.