Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου – Chris Giatrakos | 8FILM

mainalo.gif

Μπορεί ο χειμώνας μέχρι τώρα να είναι ζεστός, αλλά τα χιόνια θα έρθουν και... πολλοί ανυπομονούν για αυτό! Διότι, ένας καλός λόγος να χιονίσει, δεν είναι άλλος από την extreme διασκέδαση που μπορούμε να ζήσουμε στα χιονοδρομικά κέντρα, με το σκι μας ή το snowboard μας!

 

Ένα από αυτά, και πολύ κοντά στην Αθήνα, είναι το Μαίναλο, το "βασίλειο του Πάνα". Ο ορεινός όγκος του Μαινάλου καταλαμβάνει το κέντρο της Πελοποννήσου και μεγάλο τμήμα του Νομού Αρκαδίας. Περισσότερες από 50 κορυφές του υπερβαίνουν τα 1500 μ., μεταξύ των οποίων δεσπόζουν η Οστρακίνα 1982 μ., το Σφενδάμι 1882 μ., η Τζελάτη 1870 μ. και ο Αϊντίνης 1849 μ.

Στην Οστρακίνα θα δούμε να απλώνεται και το χιονοδρομικό κέντρο Μαινάλου, ένα πολύ όμορφο και οργανωμένο χιονοδρομικό κέντρο για όλη την οικογένεια με καφετέρια και κατάστημα ενοικίασης εξοπλισμού. Απολαύστε το χιόνι και διασκεδάστε αφού μπορείτε να διασχίσετε τις πίστες μέσα από τα έλατα, να κατεβείτε με ταχύτητα την πλαγιά ενώ τα παιδιά μπορούν να γλιστρήσουν με ασφάλεια στην παιδική πίστα ή να παίξουν με τα σύγχρονα σκαφάκια...

Δείτε το βίντεο για το χιονοδρομικό κέντρο και το μοναδικό Snow Volley μέσα από την κινηματογραφική ματιά και την επεξεργασία του Χρήστου Γιατράκου | 8 Film Productions.

Μάθετε περισσότερα για τον Chris Giatrakos εδώ.

Copyright © 2018 idrones All Rights Reserved.

Με την περιήγησή σας στο idrones.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.