Διαφημιστείτε στο iDrones.gr

kostasgur aerial
Ο Κώστας (Kostas Gur) είναι επιστήμονας και καλλιτέχνης.  Γεννημένος στο Διδυμότειχο του Έβρου, μετά τις σπουδές του ως Μηχανικός Υπολογιστών και τις μεταπτυχιακές του σπουδές στην Περιβαλλοντική Πολιτική και Ανάπτυξη, ασχολήθηκε με το μεγάλος του πάθος, τον κινηματογράφο και την φωτογραφία.

michael patakos
Ο Μιχάλης Πατάκος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κω είναι 33 χρόνων έχει σπουδάσει μηχανολόγος μηχανικός και τα τελευταία 10 χρόνια ασχολείται με την φωτογραφία και το βίντεο, έχει συνεργαστεί με φωτογραφικά πρακτορεία, περιοδικά, εφημερίδες, και sites.

xtreme production7
Ο Χρήστος Κοδέλλας είναι 38 ετών και γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι επαγγελματίας χειριστής drone με πιστοποίηση απο την Υ.Π.Α. Παρέχει υπηρεσίες Παραγωγής Video (δημιουργία σεναρίου/storytelling, εσωτ./εξωτ. ψηφιακές λήψεις, εναέριες λήψεις, μοντάζ, ενσωμάτωση video στο δικτυακό τόπο του πελάτη, παραγωγή γραφικών) που αφορούν προϊοντικά, διαφημιστικά ή video εταιρικής παρουσίασης και αεροτοπογραφήσεις.

phoenixaerial

Είμαστε η Φρούλα και ο Γιώργος με έδρα την Νέα Αγχίαλο Βόλου και αποφασίσαμε τα τελευταία χρόνια να δραστηριοποιηθούμε επαγγελματικά στον ιδιαίτερα απαιτητικό τομέα της εναέριας ή επίγειας φωτογράφισης- βιντεοσκόπησης των κοινωνικών σας εκδηλώσεων μεσώ της οικογενειακής μας επιχείρησης Phoenix Aerial Photography.

Copyright © 2018 idrones All Rights Reserved.

Με την περιήγησή σας στο idrones.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.