Γνωρίστε την Drone-Photography, την κορυφαίο και καινοτόμο εταιρεία αεροκινηματογράφισης!

drone-photography.gif

Η Drone-Photography αποτελεί μια καινοτόμο εταιρεία με κύριο αντικείμενο την παροχή επαγγελματικών υπηρεσιών αεροφωτογράφισης και αεροβιντεοσκόπησης. Διαθέτοντας τελευταίας τεχνολογίας drones, βασικός στόχος της εταιρείας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών με εξαιρετικής ποιότητας εναέριες λήψεις φωτογραφιών και βίντεο.

 

Οι υπηρεσίες drone που παρέχει η εταιρεία αποτελούν την πλέον αξιόπιστη και αποτελεσματική λύση για όλους όσους επιθυμούν την καταγραφή των σημαντικότερων γεγονότων στη ζωή τους με ένα εντυπωσιακό τρόπο. Οι έμπειροι και πιστοποιημένοι χειριστές drone της εταιρείας αναλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών με κυριότερες τις κάτωθι:

  1. Αξιοθέατα και μνημεία
  2. Κάλυψη παντός τύπου εκδηλώσεων
  3. Επίβλεψη έργων
  4. Κάλυψη γάμου και βάπτισης
  5. Διαφήμιση επιχειρήσεων
  6. Προώθηση ακινήτων – Real Estate

Γιατί να επιλέξει κανείς την Drone-Photography;

Η εταιρεία Drone-Photography ξεχωρίζει με την δημιουργικότητα και την υψηλή ποιότητα των εναέριων λήψεων που πραγματοποιεί. Οι έμπειροι χειριστές σε συνδυασμό με τον υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμό, είναι σε θέση να κάνουν κάθε επιθυμία σας πραγματικότητα. Κυριολεκτικά δεν υπάρχει ιδέα που να μην μπορούν να υλοποιήσουν και μάλιστα χρησιμοποιώντας τις πλέον κατάλληλες τεχνικές αεροφωτογράφισης και αεροβιντεοσκόπησης.

Το προσωπικό της εταιρείας φροντίζει συνεχώς  να καλύπτει οποιαδήποτε ανάγκη σας με επαγγελματισμό, υπευθυνότητα, δημιουργικότητα και πρωτοπορία. Τα εντυπωσιακά δείγματα δουλειάς της εταιρείας άλλωστε είναι και η επιβεβαίωση σε όσα υπόσχεται στους πελάτες της.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία Drone-Photography μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της: https://www.drone-photography.gr/

Βρείτε εντυπωσιακά δείγματα δουλειάς στα κοινωνικά προφίλ της εταιρείας:

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 213 0349 850 |  690 7391 594
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2018 idrones All Rights Reserved.