Αυτός είναι ο ιπτάμενος φορτιστής ηλεκτρικών αυτοκινήτων

voltexo
Το drone της Volt δεν μπορεί να φορτίσει πλήρως ένα όχημα, αλλά μπορεί να του προσφέρει αυτονομία που κυμαίνεται από 16 έως 32 km. Λίγους μήνες πριν είχαμε δει την πατέντα που κατοχύρωσε η Amazon σχετικά με ένα drone που θα μπορεί να προσγειώνεται στο ηλεκτρικό όχημα και να το φορτίζει εν κινήσει.
Τώρα, η Volt έρχεται να παρουσιάσει τη δική της εκδοχή η οποία μπορεί να σε βοηθήσει τις δύσκολες στιγμές όταν η μπαταρία του οχήματος «στερεύει» επικίνδυνα.
Volt EV charging drone 3
Το drone της Volt δεν μπορεί να φορτίσει πλήρως ένα όχημα, αλλά μπορεί να βγάλει τους οδηγούς από τη δύσκολη θέση καθώς έχει τη δυνατότητα να προσφέρει 3 kWh. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να εξασφαλίσει από 16 έως 32 km επιπλέον αυτονομίας ανάλογα με το όχημα, τον καιρό, την επιφάνεια που κινείται το όχημα αλλά και το στυλ οδήγησης.
Το όλο σύστημα λειτουργεί μέσω μιας εφαρμογής απ’ όπου ο οδηγός μπορεί να καλέσει ένα drone της Volt, πληρώνοντας μέσω κάρτας. Εν συνεχεία περιμένει μέχρι το drone να φτάσει στο σημείο που βρίσκεται το όχημα και να ξεκινήσει η φόρτιση.
Volt EV charging drone service
Σε αντίθεση με το drone της Amazon, το αντίστοιχο της Volt δεν υποστηρίζει φόρτιση εν κινήσει. Προσγειώνεται στο σημείο που βρίσκεται ακινητοποιημένο το αυτοκίνητο και χρησιμοποιείται ως ένας κανονικός φορτιστής.
Τo drone της Volt φέρει κάμερες εμπρός και πίσω ώστε να αποφεύγει τα εμπόδια εν ώρα πτήσης, καθώς επίσης και αεραγωγό για να αποβάλει τη θερμοκρασία από το σώμα.
Ο φορτιστής βρίσκεται στο εσωτερικό του σώματος του drone. Όταν προσγειωθεί στο σημείο που βρίσκεται το όχημα, το κάλυμμα του σώματος ανοίγει και ο φορτιστής αποκαλύπτεται.
 
allaboutdrones.gr
Copyright © 2018 idrones All Rights Reserved.

Με την περιήγησή σας στο idrones.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.