Αυτό το drone θα... μας μεταφέρει πάνω από το μποτιλιάρισμα!

elikopteroexo drone
Είναι γεγονός ότι αυτή τη στιγμή την έχουμε ονειρευτεί οι περισσότεροι: να σηκώνεσαι πάνω από το καθημερινό μποτιλιάρισμα και να πετάγεσαι κυριολεκτικά στον προορισμό σου με τρόπο που παραπέμπει στην επικράτεια της επιστημονικής φαντασίας.
Κι αυτό ακριβώς μας υπόσχεται η Astro, πως ήρθε για να μας συνδέσει με το απώτερο μέλλον!
 droneNEWSmesa1
Astro Elroy Passenger Drone το λένε και είναι εδώ για να υπερβεί τα φυσικά όρια του ανθρώπινου κόσμου, κάνοντας τον άνθρωπο να πετά. Πρόκειται για ένα τεχνολογικά προωθημένο drone σχεδιασμένο να σε πάει εκεί που πρέπει να πας γρηγορότερα, ασφαλέστερα και σίγουρα διασκεδαστικότερα.
Προσφέρει εντελώς αυτόνομη πτήση και είναι πανάλαφρο, κατασκευασμένο καθώς είναι εξολοκλήρου από ανθρακονήματα. Όσο για τη θέα από κει πάνω, τίποτα δεν τη διακόπτει, καθώς τα παράθυρα της καμπίνας εκτείνονται σε γωνία 360 μοιρών.
Ο επιβάτης τροφοδοτεί το drone με τον προορισμό της αρεσκείας του, μέσω της οθόνης αφής, και ένα απόλυτα ασφαλές 4G δίκτυο κάνει όλα τα υπόλοιπα. Εφοδιασμένο με 17 ρότορες, πιάνει ταχύτητες της τάξης των 70 χλμ/ώρα, ενώ η αυτονομία πτήσης του είναι στα 25 λεπτά.
 droneNEWSmesa2
Η ηλεκτρική του καρδιά είναι αθόρυβη και ολότελα φιλική στο περιβάλλον. Το Elroy μεταφέρει δύο επιβάτες και είναι αρκετά μικρό ώστε να χωράει στα περισσότερα γκαράζ αυτοκινήτων. Ως ένα από τα πρώτα πλήρως αυτόνομα ιπτάμενα οχήματα της νέας εποχής, δεν είναι παρά η επιτομή του καινούριου κόσμου που καταφτάνει ολοταχώς…
 
 
Πηγή: news.gr 
Copyright © 2018 idrones All Rights Reserved.

Με την περιήγησή σας στο idrones.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.