Στο «μικροσκόπιο» οι φωτογραφίες που τραβούσε με drone o 35χρονος serial killer

kypros killer

Στις τοποθεσίες όπου τραβούσε φωτογραφίες με drone ο 35χρονος Νίκος Μεταξάς επικεντρώνεται η προσοχή των αστυνομικών, στην προσπάθεια να διαπιστωθεί αν τυχόν υπάρχουν κι άλλα θύματα που δεν έχει αποκαλύψει.

 

Το γεγονός ότι ο 35χρονος λοχαγός και καθ' ομολογίαν serial killer, φωτογράφιζε και κινηματογραφούσε σημεία στα οποία ομολόγησε ότι είχε πετάξει πτώματα έχει προκαλέσει τις υποψίες των ανακριτών.

Όπως αναφέρεο το politis.com.cy, για τον λόγο αυτό, τα μέλη του Γραφείου Διερεύνησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχουν εντοπίσει όλα τα βίντεο που είχε στην κατοχή του ο Μεταξάς και τα εξετάζουν με ιδιαίτερη προσοχή.

Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν έρευνες ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχουν και άλλοι χώροι που σχετίζονται με την εγκληματική δράση του 35χρονου ίλαρχου.

Πάντως ο ίδιος κρατάει το στόμα του κλειστό και επιμένει πως δεν έχει διαπράξει άλλους φόνους, πλην αυτών που παραδέχθηκε.

Είναι προφανές ότι δεν θεωρείται αξιόπιστος, καθώς η ομολογία του ακολούθησε την αποκάλυψη στοιχείων τα οποία τον «έδεναν» με τις δολοφονίες.

Ραντάρ υπεδάφους

Την ερχόμενη εβδομάδα θα μεταφερθεί στην Κύπρο ο ειδικός ανιχνευτής (ραντάρ) υπεδάφους, ώστε να ερευνηθεί η λίμνη Μεμί και η Κόκκινη Λίμνη κάτω από την επιφάνεια του βυθού. Στόχος είναι να αναζητηθούν στοιχεία για την 6χρονη Sierra και την 29χρονη Maricar, καθώς οι μέχρι σήμερα έρευνες με sonar, υποβρύχια ρομποτική κάμερα και δύτες δεν έχουν οδηγήσει πουθενά.

Το εύρημα που ανασύρθηκε την περασμένη Τετάρτη από την Κόκκινη Λίμνη φαίνεται πως αποτελεί κατάλοιπο από την κινηματογραφική ταινία «Η σφαγή του κόκορα» του Ανδρέα Πάντζη που είχε γυριστεί το 1996.

Μια σκηνή της ταινίας αφορούσε ένα πτώμα που πετάχθηκε στην Κόκκινη Λίμνη. Ως «πτώμα», είχε φτιαχτεί μια κατασκευή από ξύλο, σφουγγάρια και πέτρες, η οποία τυλίχτηκε σε ένα πράσινο χαλί και πετάχτηκε στην Κόκκινη Λίμνη.

Εκ πρώτης όψεως επίσης, δεν φαίνεται να υπάρχει σχέση της δολοφονημένης Maricar με τον στηθόδεσμο που βρέθηκε την Πέμπτη.

Το εύρημα εξετάζεται, αλλά δεν προκύπτει σύνδεση με το έγκλημα.

Τέλος, ακόμα δεν υπάρχει σαφής θέση των ιατροδικαστών και για το κομμάτι δερματος που είχε εντοπιστεί στη λίμνη Μεμί. Το πιθανότερο είναι να ανήκει σε ζώο, αλλά αυτό θα μπορέσει να επιβεβαιωθεί μόνο από επιστημονικές εξετάσεις.

Πηγή: reader.gr

Copyright © 2018 idrones All Rights Reserved.

Με την περιήγησή σας στο idrones.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.