Ανατροπή στο Ναγκόρνο Καραμπάχ: Με το Ρωσικό Υπερόπλο «Krasukha» οι Αρμένιοι ρίχνουν τα Bayraktar

ouhwreg824hg98248.jpg

Tο Ρωσικό υπερόπλο ηλεκτρονικού πολέμου «Krasukha» που εστάλη στην Αρμενία φαίνεται ότι ανέτρεψε τις ισορροπίες στον Καύκασο …Μία μεγάλη ανατροπή στο μέτωπο γίνεται  τις τελευταίες ώρες στο μέτωπο του Ναγκόρνο Καραμπάχ.

 

Ο στρατός της Αρμενίας έχει περάσει στην αντεπίθεση και κυριολεκτικά εξοντώνει τις δυνάμεις των Αζέρων και των ισλαμιστών τρομοκρατών που πολεμούν στο πλευρό τους σταλμένοι από την Τουρκία.

Σύμφωνα με αναλυτές, η αντεπίθεση αυτή οφείλεται στο ότι το Αζερμπαϊτζάν ξέμεινε από μη επανδρωμένα αεροσκάφη τα γνωστά μας Bayraktar TB2 drones… Αυτό το ύπουλο όπλο που προκάλεσε τεράστιες καταστροφές στα Άρματα και στην Αεράμυνα των Αρμενίων.

Ο Τουρκικός και ο Αζέρικος στρατός δεν είναι και  μαχητές πρώτης γραμμής …Γι’ αυτό και βασίζονται σε μισθοφόρους αλλά και στο πλέον ύπουλο όπλο τα Τουρκικής κατασκευής  Bayraktar TB2 drones


Το  Σύστημα Krasukha είναι ένα Ρωσικό κινητό, επίγειο, ηλεκτρονικό σύστημα πολέμου. Αυτό το σύστημα κατασκευάζεται από την εταιρεία KRET σε διαφορετικές τροχοφόρες πλατφόρμες.
 
Οι πρωταρχικοί στόχοι του Krasukha είναι τα αερομεταφερόμενα ραδιο-ηλεκτρονικά και τα αερομεταφερόμενα συστήματα που καθοδηγούνται από ραντάρ. ( UAV) Το  Βεληνεκές είναι : Krasukha-2: 250 χλμ., Krasukha: 300 χλμThe Bayraktar TB2 drone crashed and was destroyed after being hit by a sophisticated Russian weapon attack, the Krasukha Electronik Warfare System.

Η κατάσταση φαίνεται ότι ανατράπηκε με την έλευση του ρωσικού υπερόπλου ηλεκτρονικού πολέμου, που σύμφωνα με πληροφορίες που κατέστρεψε τα σμήνη των μη επανδρωμένων αεροσκαφών που είχε το Αζερμπαϊτζάν και είχαν προκαλέσει τεράστιες καταστροφές στον αρμενικό στρατό.

Τώρα, χωρίς την κάλυψη από αέρος, Αζέροι και ισλαμιστές βρίσκονται στο έλεος των Αρμένιων  που στο πεδίο της μάχης είναι πραγματικά λιοντάρια.

Copyright © 2018 idrones All Rights Reserved.