Διαφημιστείτε στο iDrones.gr

1 Parrot ANAFI Drone e15361

Είναι η ιδανική 4K ULTRA-COMPACT λύση για επαγγελματική χρήση αλλά και για αναψυχή, με υψηλή αντοχή σε ανέμους, συνοδευόμενο από επιπλέον μπαταρίες, παρελκόμενα και λογισμικό. Το ANAFI WORK περιλαμβάνει το προηγμένο αεροσκάφος ANAFI εξοπλισμένο με ένα πρωτοποριακό σύστημα απεικόνισης, μία κάμερα 4K / 21MP με δυνατότητα κατακόρυφης κίνησης 180°και 2.8x zoom (στο video), επιτρέποντάς σας να φωτογραφίζετε εύκολα ακόμη και απρόσιτες περιοχές.

parrot anafi
Τα αναδιπλούμενα drones είναι ο στόχος κάθε εταιρίας πλέον που δραστηριοποιείται στον τομέα, αφού η φορητότητα είναι σημαντικός παράγοντας στη δημιουργία περιεχομένου. Η Parrot είναι μια τέτοια εταιρία, που παρά τις πρόσφατες οικονομικές δυσκολίες, αν μη τι άλλο έχει εμπειρία στα drones. Έτσι παρουσίασε το νέο Parrot Anafi, ένα αναδιπλούμενο drone που χωρά με ευκολία στην τσάντα σας.

parrot rexo
Tο Parrot Bluegrass είναι ένα πολυχρηστικό drone σχεδιασμένο για γεωργικές εφαρμογές υποστηρίζοντας και βελτιώνοντας τις διαδικασίες αγροτικής παραγωγής με εναέριες επισκοπήσεις. Ενσωματώνει 2 κάμερες. Μια RGB και μια πολυφασματική.

bopofoewujfiewjhf
Το Parrot Bebop-Pro Thermal είναι ένα πραγματικά πολυμορφικό drone που επιτρέπει σε αρχιτέκτονες, μηχανικούς, κατασκευαστές, ηλεκτρολόγους, ψυκτικούς και διαχειριστές ακινήτων να εκτελούν με ασφάλεια μελέτες και επιθεωρήσεις με τις δύο ενσωματωμένες κάμερες. Η εμπρός κάμερα επιτρέπει τη σύλληψη και καταγραφή Full HD video καθώς και φωτογραφιών 12.5Mpixel για παρουσιάσεις και επιθεωρήσεις στο ορατό φάσμα.

Σελίδα 1 από 6

Copyright © 2018 idrones All Rights Reserved.

Με την περιήγησή σας στο idrones.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.