Parrot Anafi Thermal: Το πολυμορφικό drone από τη GeoSense που προσφέρει τις λύσεις που αναζητάτε!

anafi thermal parrot

TO PARROT ANAFI THERMAL ΕΊΝΑΙ ΕΔΏ! ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΌ & ΆΚΡΩΣ ΑΠΟΔΟΤΙΚΌ! PARROT ANAFI THERMAL, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΆ ΣΥΜΠΑΓΉΣ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΙΆ ΛΎΣΗ ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΕΣ!

 

Σε ΠΡΏΤΗ ΠΑΝΕΛΛΉΝΙΑ ΔΙΆΘΕΣΗ από την GeoSense, το Parrot ANAFI THERMAL είναι ένα πραγματικά πολυμορφικό drone που επιτρέπει σε αρχιτέκτονες, μηχανικούς,
κατασκευαστές και διαχειριστές ακινήτων να εκτελούν με ασφάλεια μελέτες και επιθεωρήσεις με τις ΔΎΟ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΈΝΕΣ ΚΆΜΕΡΕΣ, μία θερμική και μία οπτική.

Οι δύο κάμερες υψηλής ακρίβειας της ANAFI καταγράφουν το αόρατο και το ορατό.

✔ Μια ραδιομετρική μηχανή θερμικής απεικόνισης FLIR®, η οποία αποκαλύπτει τις θερμικές διαφορές των περιοχών και στοιχείων που βρίσκονται στην περιοχή: καυτά σημεία, κρύα σημεία, θερμικές διαρροές

✔ Μια κάμερα 4K HDR με αισθητήρα Sony 21MP, ειδικά σχεδιασμένη για οπτική επιθεώρηση.

PARROT ANAFI THERMAL ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΉ ΛΎΣΗ ΓΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ! ΑΓΟΡΆΣΤΕ ΤΟ ΤΏΡΑ!ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΉ ΛΎΣΗ ΓΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ! ΑΓΟΡΆΣΤΕ ΤΟ ΤΏΡΑ!

ΣΥΜΠΑΓΕΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟ 

Ελαφρύ (315g/11.1 oz.) και εξαιρετικά συμπαγές με μοναδικό αναδιπλούμενο σχέδιο, το ANAFI thermal ξεδιπλώνεται και λειτουργεί σε 3 δευτερόλεπτα μόνο.

Το FreeFlight 6 App σας επιτρέπει να μεταβείτε εύκολα από μια προβολή RGB σε μια θερμική προβολή ή να συγχωνεύσετε τα δύο για μια απόλυτα αναγνώσιμη και κατανοητή απόδοση των πάντων.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ 

Ως προμηθευτές ενέργειας και μεταφορείς, σε λίγα μόνο λεπτά μπορείτε να εντοπίσετε μια διακοπή ρεύματος σε ένα καλώδιο υψηλής τάσης ή να απομονώσετε ένα ελαττωματικό ηλιακό πάνελ με μία ελαφριά και εύκολη στην εφαρμογή λύση.

ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ 

Ως επαγγελματίες της κατασκευαστικής βιομηχανίας, μπορείτε να δημιουργήσετε θερμικές αναγνώσεις, να πάρετε μια επισκόπηση των θερμικών απωλειών μιας πρόσοψης ή να επιτηρείτε την κατάσταση
μιας δομής, με αντίστοιχα οφέλη ελέγχου του κόστους και χωρίς την ανάγκη λοιπού εξοπλισμού όπως σκάλες και σκαλωσιές.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ-ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ - ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ

Ως εμπειρογνώμονες της πολιτικής ασφάλειας, μπορείτε από απόσταση να παρακολουθείτε θερμά σημεία και να αποφασίζετε αν, σύμφωνα με τα
αποτελέσματα που παρατηρούνται, θα αποστείλετε μια ομάδα/εξοπλισμό επιτόπου. Εξαιρετικά αποτελεσματικό σε δύσβατες περιοχές, χωρίς να διακινδυνεύουμε τις ομάδες.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΑΝΙΔΑΣ

Ως ειδικοί προστασίας του περιβάλλοντος και συντήρησης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλεκατευθυνόμενο και αθόρυβο Parrot ANAFI thermal, για την ελαχιστοποίηση του
δυναμικού στρες για τα ζώα. Το Parrot ANAFI thermal καθιστά δυνατή την παρακολούθηση, τον εντοπισμό και την καταμέτρηση των ειδών, ενώ ο πιλότος παραμένει σε ασφαλή απόσταση – δυνητικά προστατεύοντας ακόμη και τα ζώα από τους λαθροθήρες μέσω τηλεχειρισμού.

PARROT ANAFI THERMAL: Μοναδικά χαρακτηριστικά για όλους τους επαγγελματίες!

* Διπλή κάμερα, μία θερμική και μία οπτική
* Συμπαγές αναδιπλούμενο drone με USB-C σύστημα φόρτισης
* 180° κλίση με δυνατότητα x3 Zoom κάμερες
* Εύκολη χρήση με την εφαρμογή FreeFlight 6
* Δυνατό, αθόρυβο και με αντοχή σε ανέμους έως 50km/h

Παραγγείλτε το τώρα και κάντε την δουλειά σας πιο έυκολη, πιο αποδοτική, πιο ευχάριστη από ποτέ!

ΑΓΟΡΆΣΤΕ ΤΟ ΤΏΡΑ! 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας

Φιλικής Εταιρείας 15-17 55535 Πυλαία,

Θεσσαλονίκη
Τ & F: +30 2310 953353 & +30 2310 953350
N: 40° 36' 08'' - E: 22° 58' 54'' www.geosense.gr 
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2018 idrones All Rights Reserved.

Με την περιήγησή σας στο idrones.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.