SplashDrone3 AUTO

plash drone
To μοναδικό αδιάβροχο drone για τον επαγγελματία ή τον ερασιτέχνη που δεν φοβάται το νερό. Αδιάβροχο-Παντός καιρού και αποστολών. Το SplashDrone3 AUTO είναι το πιο εξελιγμένο αδιάβροχο drone που κυκλοφόρησε ποτέ.
Συνδυάζει χρόνια εμπειρίας και συμβουλές πελατών με έναν ολοκαίνουργιο υπολογιστή πτήσης, αισθητήρες και σύστημα πρόωθησης για την παραγωγή ενός αξιόπιστου, σταθερού και ευέλικτου αδιάβροχου κινητήρα με κάμερα UltraHD4K.
Αντικαταστήστε την αδιάβροχη φωτογραφική μηχανή με ανάρτηση για προαιρετικές επιλογές  όπως Search& Rescue, απελευθέρωση δολώματος και ωφέλιμου φορτίου, καθώς και θερμική απεικόνιση.
Πετάξτε ομαλά και στη συνέχεια προσγειώστε το SplashDroneμε αυτοπεποίθηση στο νερό, στη βροχή και στο χιόνι ή απλά στη γη.
 
sd2
Ισχυρό αδιάβροχο πλαίσιο και κινητήρες
Η άτρακτος του SplashDrone3 είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό ενισχυμένο 3mmABSγια να εξασφαλίσει μια τέλεια αδιάβροχη σφράγιση. Όλα τα εξωτερικά μέρη είναι ανθεκτικά στη διάβρωση και έχουν σχεδιαστεί για χρήση σε περιβάλλον αλατιού και γλυκού νερού.
 
57 e1527697425402
– Ενισχυμένη ατράκτος ABS3 mm
– Σχεδιασμός για να επιπλέει
– Αδιαβροχοποιητικά υλικά σε όλη την κατασκευή
– Η παντός καιρού χρήση του έχει δοκιμαστεί με στρατιωτικές προδιαγραφές  MIL-STD810 (βροχή και χιόνι)
– Ισχύς και ευελιξία για να πετάξει σε άνεμους και βροχή μέχρι 4 Beaufort (18mph/ 28 kmh).
Οι ισχυροί νέοι κινητήρες 620KVπαρέχουν ισχυρή απόδοση, ταχύτητα και ανυψωτική ικανότητα. Ένα ειδικό σύστημα επίστρωσης εξασφαλίζει μέγιστη αντοχή στη διάβρωση του θαλάσσιου νερού και την παροχή ενέργειας για απογείωση από το νερό και σε έντονη βροχή.
 
splash drone 3 gimbal
Η νέα θυρίδα πρόσβασης με εξίσωση πίεσης επιτρέπει την ακρίβεια του υψομέτρου χωρίς να επιτρέπεται η είσοδος νερού.
Έλικες  ταχείας τοποθέτησης
Οι επανασχεδιασμένες έλικες 1242 ινών άνθρακα είναι ελαφριές και δύσκαμπτες για την αποτελεσματική μετατροπή της ισχύος των κινητήρων σε ώθηση. Ένας νέος σχεδιασμός ταχείας προσαρμογής επιτρέπει την ταχεία και ασφαλή στερέωση των ελίκων στους κινητήρες.
Αδιάβροχη φωτογραφική μηχανή 4KGimbal
sd3rc1
Η πλήρως αδιάβροχη φωτογραφική μηχανή ανάρτησης 4Kτης Swellproσυλλαμβάνει απαλά βίντεο και απότομες φωτογραφίες τόσο κατά την πτήση όσο και υπό τη θάλασσα. Οι brushlessκινητήρες  εξασφαλίζουν πάντα την σταθερότητα, ακόμη και κατά τις προσγειώσεις νερού με υψηλή ταχύτητα. Μια ειδική υδρόφοβη επίστρωση εξασφαλίζει έναν καθαρό, ξηρό φακό αμέσως μόλις πάρετε το SplashDrone3 πίσω στον αέρα ή όταν πετάτε στη βροχή.
Gimbalcamera2-αξόνων (GC-2)
Αισθητήρας CMOS1 / 2.3 ” της Panasonic
Διάταξη φακού χωρίς γυαλί 6G
Βίντεο 4Κ στα  25FPS(2880 * 2160)
Φωτογραφίες 14ΜP
Πεδίο προβολής 106 ° (FOV) @ f2.0
Ρυθμιζόμενη από απόσταση (40 °) και κλίση (90 °)
 case bag inside 1024x1024
Gimbal 3 αξόνων(GC-3)
Αισθητήρας CMOSτης SONY1 / 2.3 ”
Ολοκληρωμένος σύστημα φακών χωρίς fisheye8G
Βίντεο βίντεο 4K30FPS(3840 × 2160)
Φωτογραφίες 16MP
Πεδίο προβολής 90 ° (FOV)
Οι ρυθμίσεις της κάμερας αλλάζουν με ενσωματωμένα κουμπιά
Αποσβεστήρας  κραδασμών
Υψηλής ευαισθησίας Gimbalγια Yaw,Pitchκαι Roll
Νέος ελεγκτής πτήσης S3
Ένας νέος υπολογιστής ελέγχου πτήσης, συνδυασμένος με νέους αισθητήρες και ένα πιο ισχυρό σύστημα πρόωσης, σημαίνει ότι μπορείτε να πετάξετε με ασφάλεια και ομαλά και στη συνέχεια να προσγειώσετε το SplashDrone3 με αυτοπεποίθηση στο νερό, στη βροχή και στο χιόνι ή απλά στη γη.
Το νέο λογισμικό πτήσης του SplashDroneελέγχει συνεχώς για λάθη και προσφέρει επιλογές για να βελτιώσει την ασφάλεια και την σταθερότητα της πτήσης. Το GPSδιπλής λειτουργίας κλειδώνει μέχρι και 24 δορυφόρους από τα συστήματα GPSκαι GLONASSγια βελτιωμένη ακρίβεια και ταχύτητα τοποθέτησης.
Η προηγμένη εσωτερική θωράκιση εξαρτημάτων και αισθητήρων επιτρέπει μεγαλύτερη ευαισθησία και ακρίβεια από ποτέ. Ακόμα κι αν είστε αρχάριος, το σκάφος SplashDroneAUTOθα πρέπει να είναι μια εμπειρία χωρίς άγχος.
Όλα σε ένα τηλεχειριστήριο
Επειδή η μεγαλύτερη ισχύς και η ευελιξία απαιτούν μεγαλύτερο έλεγχο, το SplashDrone3 συνοδεύεται από ένα πλήρως σχεδιασμένο, πλήρως ενσωματωμένο τηλεχειριστήριο. Τα επανασχεδιασμένα χειριστήρια μεγιστοποιούν την ευκολία χρήσης και την αποδοτικότητα, ενώ μια πλήρως ενσωματωμένη, υψηλής ποιότητας οθόνη 5 ιντσών FPVεμφανίζει σαφώς δεδομένα πτήσης ζωντανού βίντεο και επικάλυψης (OSD) χωρίς την ανάγκη πρόσθετου εξοπλισμού.
Με ένα τηλεχειριστήριο, τα στοιχεία ελέγχου πτήσης, απελευθέρωσης ωφέλιμου φορτίου και τοποθέτησης κάμερας βρίσκονται στα χέρια σας.
Πετάξτε αυτόνομα
Συνδέστε το κινητό σας τηλέφωνο ή το tabletμε δυνατότητα GPSμε τον σταθμό εδάφους που περιλαμβάνεται και πάρτε τον έλεγχο του  SplashDrone3 με το δάχτυλό σας! Η εφαρμογή SwellproFLYεπιτρέπει αρκετές λειτουργίες έξυπνης πτήσης, οι οποίες μειώνουν δραστικά τη χειροκίνητη εισαγωγή από τον πιλότο, καθιστώντας ακόμα πιο εύκολη την πτήση του Splashdrone.
Ακολούθησέ με
Μεταβείτε στη λειτουργία FollowMeκαι το SplashDrone3 θα ακολουθεί συνεχώς και θα στρέφεται προς το μέρος σας καθώς μετακινείστε, καταγράφοντας εσάς και τη σκηνή γύρω σας σε  UltraHD.
Σχεδιασμός αποστολής
Πατήστε για να επιλέξετε σημεία στο χάρτη και το SplashDrone3 AUTOθα εκτελέσει πιστά την αποστολή. περιστροφή, παύση και αλλαγή κλίσης σύμφωνα με τις οδηγίες διαδρομής που έχετε επιλέξει.
Κυκλική Πτήση
Σε οποιοδήποτε σημείο, επιλέξτε μια ακτίνα κύκλου και τον αριθμό των κυκλωμάτων που θα εκτελέσετε για να τραβήξετε το τέλειο βίντεο με το θέμα που επιλέξατε
Ολόκληρο το σετ συνοδεύεται από μια μικρή και φορητή βαλίτσα.
Η έκδοση Auto δεν συνοδεύεται από μηχανισμό απελευθέρωσης.Υπαρχουν 3 μηχανισμοί απελευθέρωσης που μπορούν να αγορασθούν ξεχωριστά και να χρησιμοποιηθούν στην έκδοση Αuto.
PL1 – μηχανισμός απελευθέρωσης χωρίς κάμερα.
PL2 – μηχανισμός απελευθέρωσης με σταθερή HD κάμερα, μόνο για ζωντανή ροή video.
PL3 – μηχανισμός απελευθέρωσης με κάμερα 4Κ και gimbal ενός άξονα με δυνατότητα καταγραφής φωτογραφιών και βίντεο.
TEXNIKA ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Waterproof Level:Surface Buoyant (short periods up to 600mm)
Drone Weight:2380g (including camera gimbal)
Axis Diameter:450mm
Max Ascend speed:4m/s
Max descend speed:3m/s
Max flight speed:16m/s
Max Flight altitude:4000meter (above sea level)
Nominal flying wind speeds:
a. Typical Maximum = 8m/s (11-16knots)(F4)
b. Typical Gusts = 12m/s (22-27Knots) (F6) Peak
Hovering Precision:±0.5meter
Max Flight time (per charge):16minutes
Max flight weight:3KG
Max Payload Capacity:1KG
Positioning Satellite:Dual Satellites – GPS/GLONSS
Flight Control:Swellpro S3
Motor:#3510/620KV
ESC:40A
Copyright © 2018 idrones All Rights Reserved.

Με την περιήγησή σας στο idrones.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.