Ξεχάστε τα selfie sticks: Ήρθε η εποχή των εναέριων selfies μέσω μίνι drone!

airselfie
Ήρθε η εποχή της… εναέριας selfie, που επιτυγχάνεται, φυσικά, με τη χρήση ειδικού μικροσκοπικού drone! Πείτε αντίο λοιπόν, στο ξεπερασμένο και περιοριστικό selfie stick διότι πλέον είναι διαθέσιμο το mini drone της εταιρίας AirSelfie, το οποίο παίρνει τη μορφή μιας φορητής ιπτάμενης κάμερας που είναι ενσωματωμένη στο περίβλημα του κινητού σας και μπορεί εύκολα να αποσπαστεί και να χρησιμοποιηθεί για να απαθανατίσει μοναδικές στιγμές.
 
Το mini drone συνδέεται στο smart phone μέσω ειδικής εφαρμογής, ενώ η λειτουργία του γίνεται πανεύκολα, με ένα εικονικό joystick. Η κάμερα του είναι εξοπλισμένη με με αισθητήρα ανάλυσης των 5MP και μπορεί να τραβήξει βίντεο υψηλής ευκρίνειας στα 1280x720 pixels.
 
airselfie11
 
Ως αρνητικό στοιχείο χαρακτηρίζεται η μικρή διάρκεια της μπαταρίας του –παρέχει αυτονομία για 3 μόλις λεπτά – χρόνος που επαρκεί όμως για… αρκετές selfie, ενώ φτάνει σε μέγιστο ύψος τα 20 μέτρα.
 
airselfie22
Η κυκλοφορία του Airselfie αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα το επόμενο διάστημα, ενώ η τιμή του δεν θα ξεπερνάει τα 180 ευρώ.
 
Δείτε το βίντεο-επίδειξη της λειτουργίας του:
Copyright © 2018 idrones All Rights Reserved.

Με την περιήγησή σας στο idrones.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.