Ατλαντική Ένωση, η πιο φερέγγυα ασφαλιστική της Ελλάδας και για τα drones

atlantis asfalistiki
 
Η Ατλαντική Ένωση είναι πάντα στο επίκεντρο των εξελίξεων. Ο σύγχρονος χαρακτήρας της αποδεικνύεται:
από τα πρωτοπόρα και ευέλικτα ασφαλιστικά της προγράμματα, που καλύπτουν όλες τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου, όπως ζωής & υγείας, αυτοκινήτου, περιουσίας, αστικής ευθύνης, μεταφερομένων εμπορευμάτων, σκαφών κ.ά.
από τα ιδιαίτερα ανταγωνιστικά ασφάλιστρα των συμβολαίων της 
από τις ευκολίες στην εξόφληση των ασφαλίστρων και μάλιστα με παροχή άτοκων δόσεων (με πιστωτική κάρτα)
από τους απλούς τρόπους παραλαβής των συμβολαίων (μπορεί να σταλεί ακόμα και με e mail)
από την άμεση ενημέρωση των πελατών για θέματα της ασφάλισής τους (ακόμα και μέσω sms στα κινητά τηλέφωνα)
από την αμεσότητα στην κάλυψη των αποζημιώσεων (όλες οι πληρωμές γίνονται ταχύτατα στον τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη)
από την εξυπηρέτηση κάθε πελάτη σαν να είναι ο πρώτος και μοναδικός της 
από τη φιλική παρουσία των ανθρώπων της
και τέλος …
από το γεγονός ότι εδώ και μισό αιώνα έχει συνδέσει την πορεία της με τις ανάγκες των πελατών της, βοηθώντας τους να προστατέψουν όσους αγαπούν και όσα έχουν δημιουργήσει!
Η ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ Α.Ε.Γ.Α βρίσκεται στην ΠΡΩΤΗ θέση από πλευράς φερεγγυότητας – αξιοπιστίας, μεταξύ όλων των ασφαλιστικών εταιριών που εργάζονται στην Ελλάδα βάσει των Ευρωπαϊκών προδιαγραφών (Δείκτης Φερεγγυότητας / Αξιοπιστίας 267,40%, δηλαδή σχεδόν 3 φορές περισσότερο από το απαιτούμενο ποσοστό, του 100%). 
 
Τόσο το έγκυρο οικονομικό έντυπο FORTUNE την αναφέρει στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες ελληνικές επιχειρήσεις, όσο και ο ετήσιος οδηγός της ICAP στην κατηγορία «Πρωταθλητές Κερδών».
 
Η ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ Α.Ε.Γ.Α. είναι μέλος του Eλβετο - Γερμανικού Ομίλου “BALOISE Group – BASLER Lebensversicherungs AG”, με πολύ μεγάλη ασφαλιστική και αντασφαλιστική δραστηριότητα. Ιδρύθηκε το 1970, από μία ομάδα κορυφαίων οικονομικών παραγόντων, σε συνεργασία με την Τράπεζα AMERICAN EXPRESS. 
 
Σύντομα απέκτησε δυναμική παρουσία στην ασφαλιστική αγορά, στηριζόμενη στην άριστη οργάνωση και την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της, χαράσσοντας την πορεία της με Φερεγγυότητα, Αξιοπιστία και Συνέπεια.  Είναι συνδεδεμένη με Αντασφαλιστικές Εταιρίες διεθνούς κύρους και τεράστιας οικονομικής επιφάνειας, που συγκαταλέγονται ανάμεσα στις 15 μεγαλύτερες σε παγκόσμιο επίπεδο. 
Διεύθυνση :Λεωφ.Μεσογείων 71,Αθήνα Τ.Κ.11526
Τηλέφωνο:210 7454063
Ιστοσελίδα: www.atlantiki.gr
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Copyright © 2018 idrones All Rights Reserved.

Με την περιήγησή σας στο idrones.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.