Σκάκι μέσα στη θάλασσα!

weiuhgewuhgiuewghweg
Ένα ξεχωριστό και άκρως δροσιστικό θέαμα πρόσφεραν στους έκπληκτους τουρίστες της παραλίας  της Ανάληψης Χερσονήσου, σκακιστές  που έπαιζαν το αγαπημένο τους άθλημα στην κυριολεξία μέσα στην θάλασσα.
Όπως αναφέρει ο δημιουργός του εναέριου αυτού βίντεο, Νίκος Σαράντος:
 
"Ο  Βασιλιάς  έβαλε την βασίλισσα, τον στρατό του, τα άλογα και τους πύργους, μέσα στην θάλασσα για να "πολεμήσουν''. Οι σκακιστές είναι άνθρωποι με συνδυαστική σκέψη.  Αγαπάνε το σκάκι... αγαπάνε την θάλασσα... ε, τι καλύτερο από το να τα συνδυάσουν. Έβαλαν λοιπόν τα μαγιό τους πήραν το τραπεζάκι και τις καρέκλες τους  και  το Διεθνές τουρνουά  σκακιού πήγε για... μπάνιο.
 
Η ευχάριστη αυτή έκπληξη έγινε στα πλαίσια του 2ου Διεθνούς σκακιστικού τουρνουά (Hersonissos int. Chess Tournament 17-24.06.2018) που διεξάγεται  στο ξενοδοχείο Lyttos Beach με διοργανωτές την Κοινωφελή επιχείρηση του Δήμου Χερσονήσου, την ΣΑ Χερσονήσου, το Ηράκλειο ΟΑΑ και το ΣΟ ΛΕΩΝ ΚΑΝΤΙΑ με την συνδιοργάνωση της Περιφερικής ενότητας Ηρακλείου, από τις 17 έως τις 24 Ιουλίου με συμμετοχές  από πολλούς διακεκριμένους σκακιστές  από 14 συνολικά χώρες.
 
Δείτε το βίντεο:
Copyright © 2018 idrones All Rights Reserved.

Με την περιήγησή σας στο idrones.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.