Τελ Αβίβ: «Έβρεξε» κάνναβη - Drone έριχνε σακουλάκια σε κεντρική πλατεία

kannabi.jpg

Στο Τελ Αβίβ αν θες να... νιώσεις high (σ.σ.: αργκό προσδιορισμός της λέξης "ψηλά" στην αγγλική, που περιγράφει την κατάσταση ευφορίας από τη χρήση ουσιών) μπορείς απλά να κοιτάξεις... high (σ.σ.: ψηλά). Ενα drone έκανε την εμφάνισή του σε κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας του Ισραήλ το πρωί της περασμένης Πέμπτης κι έριξε στο δρόμο μικρές συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη! Ακτιβιστές που επιδιώκουν την νομιμοποίηση της κάνναβης στο Ισραήλ υποσχέθηκαν δωρεάν χασίς από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κι έκαναν την υπόσχεσή τους, πράξη.

 

Οι πολίτες, που είδαν κι άκουσαν το drone να πετά πάνω από την πλατεία έσπευσαν να δουν τι περιείχαν τα δεκάδες σακουλάκια που έπεσαν από τον ουρανό, μαζεύοντας όσα περισσότερα μπορούσαν. Ορισμένοι, χάρηκαν με το... μάννα εξ ουρανού, αλλά αυτή που δεν χάρηκε καθόλου ήταν η Αστυνομία του Τελ Αβίβ, που έκανε λόγο για «επικίνδυνο ναρκωτικό που έπεσε από τον ουρανό» και προχώρησε εν συνεχεία σε δύο συλλήψεις. Οπως αναφέρουν οι Ισραηλινοί, επρόκειτο για δύο άτομα που είχαν υπό τον έλεγχό τους το drone.

marijuana-israel-cannabis.jpg

Η χρήση της φαρμακευτικής κάνναβης επιτρέπεται στο Ισραήλ, ωστόσο, η ψυχαγωγική χρήση παραμένει παράνομη, ωστόσο, σιωπηρά έχει «αποποινικοποιηθεί» σε μεγάλο βαθμό, όπως υποστηρίζουν οι Ισραηλινοί.

Copyright © 2018 idrones All Rights Reserved.