Αεροκινηματογραφιστής τιμήθηκε από Στρατιωτική Μονάδα του Έβρου για την προσφορά του

rorpoulos exo

Πριν μερικές μέρες απονεμήθηκε αναμνηστική/τιμητική πλακέτα στον κο Χρήστο Ρορόπουλο, για τις υπηρεσίες με drone, που προσέφερε αφιλοκερδώς σε στρατιωτικές μονάδες του Έβρου. Επικοινωνήσαμε με τον κο Ρορόπουλο, ο οποίος μας είπε τα εξής:

 

“Καθ’όλη τη διάρκεια του έτους 2017, παραβρέθηκα σε όλες σχεδόν τις στρατιωτικές ασκήσεις σχηματισμών και μονάδων του βορείου Έβρου, με σκοπό την κάλυψη τους με video μέσω drone. Επίσης έκανα λήψεις σε πολλές εορταστικές εκδηλώσεις και άλλες δράσεις των μονάδων αυτών. Δημιουργήσαμε έτσι πολλά projects, τα οποία έχουν παραχωρηθεί/προβληθεί στο Γ.Ε.Σ. ή είναι προς προβολή από την εκπομπή “Με Αρετή και Τόλμη” της ΕΡΤ.

roropoulos1

Δυστυχώς λόγω του χαρακτήρα των projects, δεν μπορώ να σας παραχωρήσω κάποιο από αυτά τα video, παρά μόνο ελάχιστα γενικά εναέρια πλάνα.

Αφιέρωσα πάρα πολύ χρόνο, όλο το έτος, για αυτά τα projects, όμως η τιμή που μου έγινε να μου δοθεί αυτή η αναμνηστική πλακέτα, είναι πολύ μεγαλύτερης αξίας από οποιοδήποτε χρηματικό ποσό θα μπορούσα να λάβω!”

Ο Χρήστος Ρορόπουλος έχει σπουδάσει πολιτικός μηχανικός, όμως ασχολείται ενεργά με τη λήψη και επεξεργασία video, με drone και κάμερες, όπως επίσης και με την καλλιτεχνική φωτογράφηση. 

Παραθέτουμε τα πλάνα που μας παραχώρησε:

dronetanks1

rorpoulos 700

rorpoulos3

dronetanks34

roropolosheoifjhf4

 

Copyright © 2018 idrones All Rights Reserved.