Τα μη επανδρωμένα πτητικά μέσα, τα γνωστά μας drones, έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας, επηρεάζοντας πια πολλές πτυχές της κοινωνίας μας και, φυσικά, της ψυχαγωγίας μας! Οι τεχνολογικές εξελίξεις διευρύνουν διαρκώς τις δυνατότητες τους, προσφέροντας μας ένα εύρος υπηρεσιών, με τη δημοφιλέστερη φυσικά να είναι τα εκπληκτικής ομορφιάς και ακρίβειας βίντεο!

Το idrones.gr είναι μια ενημερωτική ιστοσελίδα που καλύπτει όλο το φάσμα των μη επανδρωμένων πτητικών μέσων, προκειμένου να καταγράφει τις εξελίξεις και να σας παρουσιάζει όλες τις πτυχές του εντυπωσιακού, νέου κόσμου, των drones.

Δείτε τα πιο θεαματικά και ενδιαφέροντα βίντεο που λήφθηκαν μέσω drone, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, διαβάστε ρεπορτάζ από όλες τις τεχνολογικές και όχι μόνο εξελίξεις, γνωρίστε τα νέα μοντέλα και τις δυνατότητες τους και μάθετε τη… σπορ πλευρά του αγαπημένου σας χόμπι σε συνεντεύξεις με τους ειδικούς!

Επίσης, μπορείτε να πληροφορηθείτε όλα τα νέα της αγοράς, να ψάξετε στις αγγελίες και να μας στέλνετε τις δικές σας, καθώς και τα αγαπημένα σας βίντεο!

Copyright © 2018 idrones All Rights Reserved.