Διαφημιστείτε στο iDrones.gr

voltarooiwrjgoierwjgoiewjg
Τη μεγαλύτερη «πράσινη» γιορτή της χρονιάς, με τίτλο «Voltάρω 2018», την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018, στην παραλία της Θεσσαλονίκης, στο πάρκο δίπλα στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, διοργανώνουν η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η Αντιπεριφέρεια Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος.

iuhegiuewhgwieuh114

Οι τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα των κατασκευών είναιτόσο ραγδαίες όσο ποτέ. Προηγμένες τεχνολογίες αποκτούν κυρίαρχο ρόλο και μετασχηματίζουν τον κλάδο των κατασκευών,των υποδομών και της αστικής ανάπλασης.

PIHBEWOUGHEWIUGHW
Θερινό σχολείο μη επανδρωμένων αεροσκαφών (drones) διοργανώνει από τις 29 έως τις 31 Αυγούστου, στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων, το Εργαστήριο Τεχνητής Νοημοσύνης και Ανάλυσης Πληροφοριών του Τμήματος Πληροφορικής του ΑΠΘ με τη σύμπραξη της ερευνητικής ομάδας "Ίκαρος", στο πλαίσιο του ερευνητικού έργου Multidrone - HORIZON 2020.

poifruhgerwouhgwiug
poifruhgerwouhgwiug
Στο συνέδριο topo@drone 2018 με τίτλο «Οι προκλήσεις και οι προοπτικές από τη χρήση των ΣμηΕΑ στην επιστήμη του ΑΤΜ», που διοργανώνει ο Π.Σ.Δ.Α.Τ.Μ. στην Αθήνα στις 30 Νοεμβρίου έως 02 Δεκεμβρίου συμμετέχει η GEOSENSE, πλατινιένιος χορηγός και επίσημος εκθέτης, σε συνεργασία με την JGC Συστήματα Γεωπληροφορικής Α.Ε..
 

uhdsuhfdiufdhiu11j

"¨Όταν κοιτάς από ψηλά..." λέει το τραγούδι και με οδηγό τον φωτογραφικό φακό του Σωτήρη Ζωάκη εμείς θα κοιτάξουμε από ψηλά στην έκθεση φωτογραφίας του καλλιτέχνη που θα γίνει στην οδό Κορνάρου από της 16-8 έως 22-8 και τις ώρες από 20:00 έως 23:00 που την διοργάνωση έχουν τα Μαθήματα Φωτογραφίας Ρεθύμνου.

Σελίδα 1 από 6

Copyright © 2018 idrones All Rights Reserved.

Με την περιήγησή σας στο idrones.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.