Θερινό σχολείο για τα αυτόνομα συστήματα drones στο ΑΠΘ

summer-1170.jpg

Ξεκινάει την Δευτέρα 26 Αυγούστου στη Θεσσαλονίκη στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο το θερινό σχολείο του εργαστηρίου Τεχνητής Νοημοσύνης και Ανάλυσης Πληροφοριών από την ομάδα Icarus.  Το σχολείο φέτος θα επικεντρωθεί στα αυτόνομα αυτοκίνητα και στα πολλαπλά σμήνη drone.

 

Το πρόγραμμα αποτελείται από 2 αυτοτελείς ενότητες. Το 1ομέρος έχει ως θέμα “ Computer Vision and Deep Learning course “ και το 2ο «Programming course on Autonomous system»

H Icarus είναι μια πρότυπη ερευνητική και αναπτυξιακή ομάδα ειδικού ενδιαφέροντος (Special InterestGroup) αποτελούμενη από φοιτητές/αποφοίτους του Α.Π.Θ. και άλλους ενδιαφερόμενους  με σκοπό την έρευνα και την ανάπτυξη τεχνολογιών για μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones) για σειρά εφαρμογών. Επαφές και αλληλεπίδραση με την Πανεπιστημιακή κοινότητα, το ευρύ κοινό καθώς και εταιρικά σχήματα κάθε μορφής εντός και εκτός Ελλάδος.

fuewuigfewgfew.jpg

Βασικοί εισηγητές:

  • •    Ιωάννης Πήτας, Καθηγητής του Τμήματος Πληροφορικής του ΑΠΘ
  • •    Rui (Ranger) Fan, ΑναπληρωτήςΚαθηγητήςστο Hong Kong University of Science and Technology (HKUST)

Η 3Δ Drone Academy είναι χορηγός του 2ου μέρους ενώ θα γίνει και παρουσίαση σχετικά με τις αλλαγές στη νομοθεσία των drones καθώς και για τις εμπορικές χρήσεις των drones.

http://icarus.csd.auth.gr/summer-school-2019/

Copyright © 2018 idrones All Rights Reserved.

Με την περιήγησή σας στο idrones.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.