Νέος κύκλος μαθημάτων για τον επαγγελματικό χειρισμό ΣμηΕΑ

 academy-tecbhlogh.jpg

Η Academy of Technology & Innovation της treecompany ανακοινώνει την έναρξη του νέου κύκλου μαθημάτων θεωρητικής εκπαίδευσης στον επαγγελματικό χειρισμό ΣμηΕΑ.


Κλείστε μία θέση στα νέα τμήματα που ξεκινούν άμεσα και θα σχηματίζονται μέχρι το τέλος Νοεμβρίου και προλάβετε τις αλλαγές του νέου κανονιστικού πλαισίου της EASA.

Το Εκπαιδευτικό και Εξεταστικό Κέντρο Χειριστών ΣμηΕΑ της Ακαδημίας μας φέρει επίσημη πιστοποίηση και αδειοδότηση από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (Υ.Π.Α.) και είναι πλήρως εναρμονισμένο με τους κανόνες της Υ.Π.Α. και την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία.

Λόγω των αυστηρών προληπτικών μέτρων κατά της εξάπλωσης του ιού COVID 19, η θεωρητική εκπαίδευση, διάρκειας 50 ωρών, γίνεται με τη διαδικασία της σύγχρονης απομακρυσμένης εκπαίδευσης (e-learning).

IMG_0269.jpg

• Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο 2109473600 ή να στείλουν email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για την εγγραφή τους.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα ➜ https://bit.ly/treeacademy

Copyright © 2018 idrones All Rights Reserved.