Το Dji Mavic Greek Fan Club κόβει την πίτα του την Κυριακή στο Παλαιό Φάληρο

IMG 0717
Με το παρόν δελτίου τύπου σας προσκαλούμε στην διπλή μας εκδήλωση την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 στην οποία θα κόψουμε την Βασιλόπιτά μας και παράλληλα θα γιορτάσουμε τα πρώτα μας γενέθλια. 
 
Το DJI Greek Mavic Fan Club γεννήθηκε στο Facebook στις 27 Ιανουαρίου του 2018 από μερικούς φίλους με κοινή αγάπη το χόμπι των τετρακόπτερων και περισσότερο για το DJI Mavic αλλά και την ανάγκη ενός ‘’χώρου’’ με ελευθερία λόγου, έκφρασης , κατάθεσης εμπειριών και περισσότερο διαμοιρασμό της γνώσης. Πολύ γρήγορα η παρέα μεγάλωσε και πλέον μετά από ένα χρόνο έχει φθάσει να έχει πάνω από 2000+ μέλη αμιγώς ενδιαφερόμενα όχι μόνο για το Mavic αλλά για πλήθος άλλων μοντέλων. 
 
Λειτουργούμε ομαδικά και συλλογικά βοηθώντας ο ένας τον άλλον. Η δύναμη και η επιτυχία του club είναι τα μέλη του. Η δραστηριότητα του club κυμαίνεται από τεχνικές συμβουλές πτήσεων μέχρι οδηγίες για editing και post production, συμβουλές αγορών , δοκιμές προϊόντων, συνεντεύξεις εταιρειών κλπ. 
 
Στις τακτικές μηνιαίες συναντήσεις μας αναλύουμε τεχνικά θέματα και τρόπους βελτίωσης των ικανοτήτων μας, θέματα ασφαλείας και συχνά έχουμε κάποιον προσκεκλημένο για να μας αναπτύξει κάποιο από τα θέματα που αφορούν το χόμπι μας. Στις δε πτητικές μας συναντήσεις εκεί έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε στην πράξη τις ικανότητές μας και όχι μόνο. 
 
To club χαίρει της εκτίμησης αρκετών εταιρειών του χώρου προσφέροντας ειδικές τιμές στα μέλη του που έχουν προμηθευτεί την κάρτα μέλους. Ο χώρος που θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωσή μας θα είναι το Flocafe Παλαιού Φαλήρου (στο εμπορικό κέντρο με τα Village Cinemas Π.Φαλήρου) στις 19:00. 
 
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και για περισσότερες πληροφορίες για το Mavic Greek Club σας περιμένουμε στο https://www.facebook.com/groups/greekmavicclub/ Η ομάδα διαχείρισης του Greek Mavic Club
Copyright © 2018 idrones All Rights Reserved.

Με την περιήγησή σας στο idrones.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.